Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης ο Αντρέας Πουλλαΐδης

  15/01/2020 11:24
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης ο Αντρέας Πουλλαΐδης

Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης ο Αντρέας Πουλλαΐδης

  15/01/2020 11:24

O Αντρέας Πουλλαΐδης είναι ο νέος αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, αφού με επίσημη ανακοίνωση της η ομάδα της Αμμοχώστου ενημέρωσε πως ο Μάριος Μιχαήλ, έχει υποβάλει την παραίτησή του.

Η ανακοίνωση: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λίμιτεδ, ανακοινώνει ότι ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Μάριος Μιχαήλ, έχει υποβάλει την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους.

Η Εταιρεία ευχαριστεί θερμά για τον κ. Μιχαήλ για τη μέχρι σήμερα προσφορά του στην Ανόρθωση και του εύχεται κάθε επαγγελματική επιτυχία και οικογενειακή ευτυχία.  Ο κ. Μάριος Μιχαήλ, θα παραμείνει πιστός οπαδός του Φοίνικα και πάντοτε στις επάλξεις στην προσπάθεια όλων μας για επαναφορά της ποδοσφαιρικής ομάδας στον δρόμο των επιτυχιών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα προχωρήσει στον διορισμό του κ. Αντρέα Πουλλαΐδη ως νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, ο οποίος θα καταλάβει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου.  Ο κ. Πουλλαΐδης, είναι γνώστης όλων των θεμάτων που αφορούν την Ανόρθωση και πανέτοιμος να αναλάβει οργανικό ρόλο στο Διοικητικό Συμβούλιο και γενικότερα στο οικοδόμημα της ομάδας μας.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας