Το ποσό που έδωσε ο Απόλλωνας για Ντιγκινί και το όχι του Χαριστέα

Δημοσίευμα από την Ελλάδα κάνει λόγο για καμία πρόσθεση των ανθρώπων του Άρη Θεσσαλονίκης να παραχωρήσουν τον Νικολά Ντιγκινί στον Απόλλωνα καθώς ο ποδοσφαιριστής θα ολοκληρώσει το συμβόλαιο του που έχει με την ομάδα του Άρη.

Επιπρόσθετα στο δημοσίευμα, γίνεται λόγος για ένα ενδεικτικό ποσό κοντά στο 50 χιλιάδες ευρώ που προσέφερε ο Απόλλωνας στον Άρη για να κάνει δικό του τον Γάλλο εξτρέμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΚΟΠ: Βλέπουμε και εμείς τα διαιτητικά λάθη και ξέρουμε ότι γίνονται

Αναλυτικά το ρεπορτάζ από το gazzetta.gr: 

Ο Νικολά Ντιγκινί θα παραμείνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου παρά τις πληροφορίες που υπάρχουν στην Κύπρο περί προχωρημένων συζητήσεων με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Το ενδιαφέρον της κυπριακής ομάδας για τον Γάλλο επιθετικό χρονολογείται από τις αρχές του περασμένου μήνα. Σε μια εποχή δηλαδή όπου το μέλλον του Ντιγκινί στον Άρη θεωρούταν εξαιρετικά αμφίβολο λόγω της δυσαρέσκειας του παίκτη για τον αγωνιστικό ρόλο του, την απώλεια της θέσης του βασικού αλλά και την πρόθεση του Άρη να προχωρήσει σε αλλαγές μέσα από την ενίσχυσή του κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Τότε, είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του Άγγελου Χαριστέα με τον αθλητή στη διάρκεια της οποίας φάνηκε ότι ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα, χωρίς να γίνει περαιτέρω συζήτηση για το μέλλον της συνεργασίας του μετά τη λήξη του συμβολαίου του (σ. σ. λήγει στις 30 Ιουνίου 2020).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: H απάντηση της ΚΟΠ για τις εξοντωτικές ποινές και τους κόκκινους φακέλους

Ο Απόλλων Λεμεσού επέμεινε, δήλωσε μάλιστα διατεθειμένος να καταβάλλει στους «κίτρινους» αποζημίωση 50.000 ευρώ για να αποκτήσει τον αθλητή, ωστόσο ο Άρης δεν έχει καμία πρόθεση παραχώρησης του παίκτη. Το βασικό κριτήριο της απόφασης είναι αγωνιστικό καθώς εκτιμάται το επίπεδο ικανότητας του παίκτη και είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί η βοήθειά του στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Αυτό εξήγησε ο Άγγελος Χαριστέας στον παίκτη σε πρόσφατη συζήτησή τους.

Δεύτερον, λόγω της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIFA εκ των πραγμάτων ο Άρης είναι υποχρεωμένος να διατηρήσει όλους τους παίκτες καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να μην καταφέρει να πετύχει την άρση της ποινής μέσα στον Γενάρη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχει το δικαίωμα ενίσχυσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου