Αδειάζει η κλεψύδρα για Σίγκουρνταρσον στον ΑΠΟΕΛ-Ποια τα δεδομένα

Τα δεδομένα που επικρατούν στην ομάδα αλλά και την περίπτωση του Μπιορν Σίγκουρνταρσον, σχολίασε πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με τον Εθνικό, ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος στη Cytavision. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Γένσεν: Ήταν απίστευτη εξέλιξη, όλα έγιναν πολύ γρήγορα

«Καταρχήν στο ποδόσφαιρο υπάρχουν όλα τα αποτελέσματα και υπάρχει και η στιγμή που θα χάσεις. Χάσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι αλλά είναι σχετικά νωρίς ακόμη για να σκεφτόμαστε ότι είναι ένας αγώνας που θα μας στοιχήσει. Και σήμερα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να καλύψουμε χαμένο έδαφος.
 
Παίζουμε όμως με μια ομάδα που εντυπωσίασε στα αρχικά στάδια αλλά τώρα μπορεί να μην πάει για πρωτάθλημα αλλά πάει για τη σωτηρία της.
 
Στο πρωτάθλημα που διανύουμε είναι πολύ δύσκολο να πάρεις ένας αποτέλεσμα χωρίς να παίξεις καλό ποδόσφαιρο».

Για τον Άλεφ:
«Παίζουμε σε ρυθμούς NBA, προσπαθούμε να βελτιωθούμε και πρέπει να ζήσουμε μέσα σε αυτή την πίεση. Ο Άλεφ έιχε μια ενόχληση στον διικέφαλο, και ελπίζουμε να τον έχουμε στο επόμενο παιχνίδι».
 
Για τον Σίγκουρνταρσον:
«Δεν υπάρχει κάτι νεότερο με τον Σίγκουρνταρσον και αύριο θα τελειώσει η υπόθεση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο».

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του