Τα δεδομένα με τις μεταγραφές στον Απόλλωνα

Ο Τσάρλισον Μπένσοπ αποτελεί τον αντικαταστάτη του Εμίλιο Ζελάγια στην επιθετική γραμμή του Απόλλωνα και το ζητούμενο για τη λεμεσιανή ομάδα είναι να αποκτηθεί ακόμα ένας ποδοσφαιριστής για την συγκεκριμένη θέση.

Εκεί εστιάζονται οι προσπάθειες των ιθυνόντων της ομάδας της Λεμεσού, με τον Νικολά Ντιγκινί του Άρη Θεσσαλονίκης να αποτελεί εδώ και καιρό τον πρώτο στόχο του Σωφρόνη Αυγουστή.

Το θέμα «κόλλησε», όμως στις οικονομικές απαιτήσεις της ελληνικής ομάδας, η οποία ζητάει 100 χιλιάδες ευρώ, για να ενδώσει στην αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή. Ένα ποσό, το οποίο η διοίκηση Νίκου Κίρζη δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Στον Απόλλωνα, αυτό που θα κάνουν είναι να περιμένουν να λογικευτεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης και να «χαμηλώσει» αισθητά αυτά που ζητάει. Το συμβόλαιο του Γάλλου επιθετικού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν υπάρχει πρόθεση εκ μέρους του να ανανεωθεί.

Αν παραμείνει η ίδια κατάσταση, τότε δεν αποκλείεται, ο Απόλλωνας να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή για τη νέα σεζόν, από τώρα. Για παν ενδεχόμενο, πάντως, εξετάζονται και άλλοι ποδοσφαιριστές για την επιθετική γραμμή, ούτως ώστε η διοίκηση και ο Σωφρόνης Αυγουστή να είναι πανέτοιμοι να κινηθούν την κατάλληλη στιγμή για πλήρωση των κενών που παρατηρούνται.

Η τέταρτη και τελευταία προσθήκη της λεμεσιανής ομάδας θα αφορά τον χώρο της μεσαίας γραμμής, αφού ο τραυματισμός του Σάσα Μάρκοβιτς δημιουργεί μεγάλο κενό στον συγκεκριμένο χώρο και είναι αναγκαία η απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, για τη συνέχεια της σεζόν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό