Η ένεση ηθικού της Ομόνοιας και η ανησυχία για Φαμπιάνο

Με πολλά θετικά, αλλά και ένα πολύ μεγάλο αρνητικό σημείο, σημαδεύτηκε η νίκη της Ομόνοιας στη Λάρνακα, επί του Ερμή Αραδίππου.
 
Το παιχνίδι δεν χρήζει και ιδιαίτερης κριτικής και οι πράσινοι πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν, ενεργοποιώντας όλο και περισσότερους ποδοσφαιριστές, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η εμφάνιση των Μαρίνου Τζιωνή, Χεν Εζρά και Ζοέλ Περέιρα καταγράφτηκαν στα πολύ θετικά του αγώνα, με τους τρεις ποδοσφαιριστές να τυχαίνουν ιδιαίτερης αναφοράς από τον τεχνικό τους, μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ειδικότερα, η απόδοση του πρώτου ήταν εξαιρετική, με δύο πολύ όμορφα γκολ. Εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που έψαχνε εδώ και πολύ καιρό και άφησε πλήρως ικανοποιημένο τον τεχνικό του. Τα ίδια δεδομένα ισχύουν και για τους άλλους δύο, οι οποίοι φώναξαν παρών σε μια κρίσιμη και απαιτητική στιγμή της σεζόν. Ο Μπεργκ γνωρίζει πως πρέπει να έχει σε εγρήγορση το σύνολο του ρόστερ και το χθεσινό (15/01) παιχνίδι ήταν μια καλή... ένεση ηθικού.

Το πολύ μεγάλο αρνητικό του χθεσινού αγώνα ήταν ασφαλώς, ο τραυματισμός του Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει αγωνία για την συμμετοχή του, στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (19/01), κόντρα στην Ανόρθωση.

Το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει, μετά που θα περάσει ο ίδιος από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Για την ώρα, όλοι στην Ομόνοια… κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, σχετικά με την κατάστασή του Φαμπιάνο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου