«Τον καιρό των Εγγλέζων κρέμαζαν κόσμο… Κανένας δεν θα με κρεμάσει εμένα»

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Λούκας Φανιέρος, μετά τις κατηγορίες ότι η ομάδα του εμπλέκεται στα στημένα για τον αγώνα κόντρα στον Διγενή (σ.σ. νίκη για τους φτεροπόδαρους με 4-2 στο εν λόγω ματς).
 
«Τον καιρό των Εγγλέζων κρέμαζαν κόσμο… Κανένας δεν θα με κρεμάσει εμένα, ή θα την πληρώσουμε όλοι ή κανένας», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κατηγορηματικός ο Ερμής για τα στημένα-«Η ομάδα κερδίζει επάξια στο γήπεδο»
 
Οι δηλώσεις του:
 
Για το θέμα των κόκκινων φακέλων: «Δεν με αφορά, ούτε θέλουμε να το συζητήσουμε. Έχει οκτώ χρόνια που το συζητώ. Όσους θέλουν ας φέρουν. Δεν ξέρω τι βλέπουν οι άνθρωποι. Δεν θα δεχτώ να διαχωριστούν ομάδες. Ή θα την πληρώσουμε όλοι, ή κανένας. Αυτή η κατάσταση μου θυμίζει τον καιρό των Εγγλέζων που κρέμαζαν κόσμο… Κανένας δεν θα με κρεμάσει εμένα».
 
Για το ότι θα αποκοπεί χορηγία στην ομάδα: «Δεν με κόφτουν οι χορηγίες. Δεν μπορώ να συζητώ πράγματα που τα είπα 15.000 φορές. Δεν μπορώ να το συζητώ από τη στιγμή που δεν έχω αντίλογο. Όποιος θέλει βγάζει απόφαση. Εμένα δεν θα κρεμάσουν. Η ΚΟΠ έκανε αυτή την κίνηση και ήταν λάθος. Χθες μας έβαλε πέντε η Ομόνοια. Ας έρθει φάκελος. Θα αλλάξουν οι ποινές. Θα ξεσηκωθούμε και εμείς οι πρόεδροι της Β΄ Κατηγορία. Προχθές, ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας που παίρνει 50.000 ευρώ το μήνα έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και μπήκε γκολ. Θα έρθει φάκελος;».
 
Για τον αγώνα Αγία Νάπα-Πάφος στο οποίο δεν επιρρίπτεται ευθύνη: «Γιατί έστειλαν το φάκελο αφού δεν επιρρίπτονται ευθύνες; Θα μας πελλάνουν τούτοι; Ποιος τα παίζει; Χθες, έπαιζε η ΑΕΛ με την Αλκή. Τι έγινε; Θα έρθει ο φάκελος τώρα. Πες μου ένα άτομο που δεν το έπαιξε να το γυρίσει η ΑΕΛ.  Είναι όλα συμφέροντα. Κάποιες εταιρίες είναι σπόνσορες σε ομάδες».
 
Για τις εξελίξεις στο κυπριακό ποδόσφαιρο με Μάριο Παναγή και Γιώργο Κούμα: «Όταν υπάρχει κρότος, πρέπει να γίνεται αντικρότος. Εδώ και 15 μήνες δεν ήρθε φάκελος και ήρθαν τόσοι πολλοί σε μια βδομάδα. Θέλουν όλοι την καρέκλα του. Τι εν να γίνει με αυτή την κατάσταση με τον κύριο Κούμα. Ας τους τη δώσει να τελειώνουμε. Κάνουμε κακό στο ποδόσφαιρό μας και πληγώνουμε την Κύπρο. Τον φίλο μου τον Μάριο Παναγή, πολύ καλό παιδί και διαιτητής, έχει πέντε χρόνια που κατηγορεί. Κουμπάρε θα μας πεις τι έχεις να τελειώνουμε; Να βγει να κατηγορήσει να καθαιρέσουν αυτόν που κατηγορεί και να τελειώνουμε. Σημαίνει ότι υπάρχει αντιπολίτευση. Τώρα που δεν πάει καλά το πράμα, βγήκαν κάποια πουλάκια και αμπελοπουλάκια για να μιλήσουν. Είναι μέρες τους όμως. Κάποιος υποκινεί τα προβλήματα. Με αυτό όμως, κάνουμε κακό στο ποδόσφαιρο μας και μειώνουμε την Κύπρο μας. Όλα τα κάνουμε εναντίον του ποδοσφαίρου μας. Ποιοι είναι πίσω από τις ομάδες; Με τι ασχολούνται οι πρόεδροι τους; Συγκεκριμένη ομάδα ελέγχει το 90% του στοιχήματος και τα λεφτά πάνε σε αυτή την εταιρεία. Εγώ κάποτε είχα εταιρεία και σταμάτησα να ασχολούμαι επειδή είμαι πρόεδρος».

Δειτε Επισης

Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα