Η μεγάλη ανορθογραφία μιας προβληματικής κατάστασης στον ΑΠΟΕΛ

Το νέο αποτυχημένο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα φέρνει τον ΑΠΟΕΛ σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Οι γαλαζοκίτρινοι του Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν εξήλθαν ισόπαλοι κόντρα στον Εθνικό και δεν μπόρεσαν να σηκώσουν κεφάλι, μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Ανόρθωση.

Η εμφάνιση των μόνιμων πρωταθλητών Κύπρου τα τελευταία χρόνια, ήταν προβληματική στο μεγαλύτερο διάστημα του χθεσινοβραδινού (15/01) παιχνιδιού, παρά τις πάμπολλες ευκαιρίες που χάθηκαν. Ο ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα, αφού δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται. Είναι κάτι που παραδέχθηκε και ο Νορβηγός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, μετά το χθεσινό παιχνίδι.

Το μεσοεπιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι θέμα προσώπων, αλλά ολόκληρης της λειτουργίας της ομάδας. Το ότι απαιτείται βελτίωση στον συγκεκριμένο τομέα, είναι κάτι που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.
 
Είναι ηλίου φαεινότερο, πως ο επιθετικός κορυφής που θα αφιχθεί τις επόμενες μέρες (είτε είναι ο Σιγκούνταρσον ή κάποιος άλλος) δεν θα επιλύσει από μόνος του την… ανορθογραφία που υπάρχει.

Επιπρόσθετα, είναι και θέμα των εξτρέμ να βοηθήσουν, ως προς αυτή την κατεύθυνση. Οι ακραίοι επιθετικοί του ρόστερ δεν σκοράρουν τη φετινή σεζόν. Ο απολογισμός είναι τραγικός, αφού οι Τάμαρι, Εφραίμ, Βιντιγκάλ, Γιάκολις και Ντε Βινσέντι, έχουν πετύχει τέσσερα γκολ όλοι μαζί, στο σύνολο.

Το δεδομένο είναι πως χρειάζεται η άμεση ενίσχυση στην επιθετική γραμμή, ενώ αναγκαίο είναι και το αγωνιστικό ανέβασμα κάποιων ποδοσφαιριστών, ούτως ώστε τα πράγματα να γίνουν… κάπως πιο εύκολα, στη συνέχεια.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της