Σάββατο, 6 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Πυρ και μανία ο Δημητρίου-«Η επόμενη φορά μπορεί να είναι η ταφόπλακα»

  17/01/2020 17:48
Πυρ και μανία ο Δημητρίου-«Η επόμενη φορά μπορεί να είναι η ταφόπλακα»

Πυρ και μανία ο Δημητρίου-«Η επόμενη φορά μπορεί να είναι η ταφόπλακα»

  17/01/2020 17:48

Στην εκπομπή «Τα λέμε όλα», του Active, μίλησε ο Κύπριος διαιτητής Βασίλης Δημητρίου ο οποίος είναι και ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου διαιτητών. Ο έμπειρος διαιτητής στάθηκε σε όλα όσα έγιναν το τελευταίο εικοσιτετράωρο και τη βομβιστική επίθεση στον Αντρέα Κωνσταντίνου. 

Ο Βασίλης Δημητρίου, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και αποχή των διαιτητών από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά: 

Για την αποχή: «Σας μιλώ ως γενικός γραμματέας του συνδέσμου. Πάρθηκε ήμερα η απόφαση, ήμασταν όλοι μαζί σε σεμινάριο και ακούσαμε για τον συνάδερφο. Μας πλήγωσε αυτή η ενέργεια. Επικρατούσε μια διαφορετική κατάσταση, προβληματιστήκαμε. Όταν τέλειωσε το σεμινάριο και μείναμε μόνοι μας, βάλαμε κάποιες απόψεις κάτω και αποφασίσαμε μετά από ώριμη σκέψη και από 15-16 επιθέσεις… Η Αστυνομία δεν βρήκε ποτέ τίποτα. Την επόμενη φορά μπορεί αν μην είναι τα αυτοκίνητα και τα σπίτια, κι αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο θα είναι η ταφόπλακα. Συνεχίζαμε… Όμως τώρα συμφωνήσαμε 100% και η απόφαση ήταν δική μας».

Για το πόσο ισχύει η αποχή: «Η αποχή μας δεν λέει γι αυτό το σαββατοκύριακο, λέει επ’ αόριστο. Θέλουμε να μιλήσουμε, να βρεθούμε με την ΚΟΠ, με εκπρόσωπο από την Κυπριακή Δημοκρατία. Από ψες που βρήκε προς τα έξω οι δηλώσεις του Προέδρου, πληγωθήκαμε. Θα ζητήσουμε συνάντηση, όπως επίσης και από την Αστυνομία. Να μας πει για πιο λόγο δεν βρήκαν τίποτα άλλο. Στις δικές μας περιπτώσεις ποτέ δεν βρέθηκε κάτι. Κάποιος υπεύθυνος να μας εξηγήσει. Να μας πει δεν μπορούσαμε; Κάτι... Μιλάμε για 16 περιπτώσεις. Απαιτούμε από την ΚΟΠ, την Κυπριακή Δημοκρατία, την Αστυνομία να μιλήσουμε. Το είπαμε ήδη στην ΚΟΠ».

Για την δική του εμπειρία: «Νιώθεις παράξενα γιατί κάποιος σου κάνει ζημιές σπίτι του. Είμαστε δυνατοί όμως, είμαστε καιρό στο ποδόσφαιρο, μας βρίζουν. Στον συνάδερφο όμως ήταν τραγικό, ήταν μόνη η γυναίκα με τα παιδιά σπίτι. Εγώ ήμουν δυνατός, άντεξα, λες γιατί, αλλά εντάξει».

Για το αν είναι εύκολο να διαιτητεύσει ξανά: «Εξαρτάται από τον ίδιο. Σίγουρα θα έχεις 100 κιλά στα πόδια σου λόγω της πίεσης. Θα είσαι πολύ προσεκτικός. Λάθη γίνονται. Ούτε εμείς νιώθουμε καλά με αυτά, είμαστε κι εμείς άνθρωποι. Δεν είναι όπως το παρουσιάζουν κάποιοι. Λάθη γίνονται και λάθη θα γίνονται. Προσπαθούμε και εμείς για το καλύτερο».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας