Η αγωνία για Φαμπιάνο και η λύση με πορτιέρε από το κυπριακό πρωτάθλημα

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται άπαντες στο στρατόπεδο της Ομόνοιας, μετά τον τραυματισμό του Φαμπιάνο Ριμπέιρο στον αγώνα κυπέλλου με τον Ερμή. Οι ιθύνοντες των πρασίνων δεν μπορούν να πιστέψουν την ατυχία που χτύπησε την πόρτα της ομάδας γι' άλλη μια φορά στη φετινή σεζόν.
 
Την ίδια ώρα που οι εξελίξεις στο κυπριακό ποδόσφαιρο είναι αλυσιδωτές, το τριφύλλι βλέπει και τα δικά του θέματα, με τον έμπειρο πορτιέρε να περνά από εξετάσεις στην Πορτογαλία για να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματός του.
 
Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι της Ομόνοιας και ο Φαμπιάνο χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, τότε οι πράσινοι θα προχωρήσουν άμεσα σε ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα, που ούτως ή αλλιώς θα γινόταν.
 
Οι αρχικές σκέψεις των ανθρώπων του τριφυλλιού ήταν για απόκτηση 23χρονου τερματοφύλακα, ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται ν' αλλάζουν ανάλογα και με τον τραυματισμό του Φαμπιάνο. 
 
Ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια, αφού κοιτάζουν περιπτώσεις αξιόλογων ποδοσφαιριστών για τη θέση του Βραζιλιάνου. 
 
Στη λίστα των πρασίνων για πιθανούς αντικαταστάτες του Φαμπιάνο, βρίσκεται και τερματοφύλακας με αρκετές συμμετοχές, ο οποίος αγωνίζεται στο κυπριακό πρωτάθλημα, στο οποίο έχει συμπληρώσει αξιοσέβαστο αριθμό συμμετοχών. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής