Θετική η UEFA, ξεκαθαρίζει εντός ημερών το πλάνο για την άφιξη της στην Κύπρο

Θετική ήταν αντίδραση της UEFA στο αίτημα που υπέβαλε ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας για να επισκεφθεί την Κύπρο κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Το θέμα συζητήθηκε στη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν οι λεπτομέρειες για την άφιξη των εμπειρογνωμόνων που θα συνεργαστούν με την Κυπριακή Αστυνομία για την εξέταση των εκθέσεων για τους αγώνες με ύποπτο στοιχηματισμό.

Επίσης, μετά από παράκληση ΚΟΠ, το κλιμάκιο της UEFA θα ασχοληθεί και με την ενημέρωση και εκπαίδευση εκπροσώπων των Σωματείων για αντιμετώπιση των λεγόμενων κόκκινων φακέλων.

Παράλληλα, η ηγεσία της Ομοσπονδίας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, την Αστυνομία και το Σύνδεσμο Διαιτητών, εργάζεται προς την κατεύθυνση της δημιουργίας συνθηκών που θα επιτρέπουν την επανέναρξη των Πρωταθλημάτων της ΚΟΠ.

Πηγή: ΚΟΠ

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»