Αυτό που θέλει ο Τιμούρ από τους παίκτες και η αποκάλυψη Κατσαράβα για το μέλλον του

Στον Τιμούρ Κετσπάγια και στην πολύ καλή πορεία της ομάδας του, αναφέρθηκε ο επιθετικός της Ανόρθωσης, Νίκα Κατσαράβα, μιλώντας στο LarnakaSports.com, στο πλαίσιο της βράβευσης του από το κατάστημα Prince Oliver, για το μηνιαίο βραβείο του πρώτου σκόρερ των ομάδων της Λάρνακας.

Την ίδια ώρα ο Γεωργιανός επιθετικός τόνισε πως επιθυμεί να μείνει στην ομάδα της Αμμοχώστου, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της Κυρίας. 

Σκόραρες τρία γκολ μέσα στο Δεκέμβριο και κατάφερες μαζί με τον Κίνγκσλεϊ να κερδίσεις αυτό το βραβείο από το LarnakaSports και το Prince Oliver. Πως νιώθεις;

«Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε πολλά παιχνίδια αυτό το μήνα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Ένας από τους λόγους που σκοράρω είναι γιατί η ομάδα με βοηθά, είμαστε μαζί και είναι πάντα καλό όταν σκοράρεις. Είναι ακόμη καλύτερο όταν σκοράρεις και κερδίζει και η ομάδα».

Είναι επίσης σημαντικό ότι είσαι ένας σημαντικός παίκτης πλέον για την ομάδα;

«Ναι, αυτό είναι κάτι που με κάνει να αισθάνομαι καλά, να αποδίδω καλά. Αισθάνομαι ότι η ομάδα και η προπονητική ομάδα, όλοι όσοι είναι γενικά στην Ανόρθωση είμαστε μία οικογένεια και είμαι σημαντικό κομμάτι αυτής της οικογένειας».

Τι άλλαξε φέτος και βλέπουμε αυτή την αλλαγή στην ομάδα;

«Τα πάντα. Πολλοί νέοι παίκτες έχουν έρθει στην ομάδα, νέο προσωπικό, νέοι προπονητές και το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε μια οικογένεια μέσα και έξω από το γήπεδο. Είναι σημαντικό για μας και γι' αυτό έχουμε καλή απόδοση, γιατί παλεύουμε ο ένας για τον άλλο και παίζουμε ο ένας για τον άλλο».

Με προπονητή τον Τιμούρ Κετσπάγια η πίεση είναι μεγαλύτερη;

«Ναι (γέλια). Του αρέσει όταν οι παίκτες είναι 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Το 99% δεν είναι αρκετό. Δεν μπορείς να είσαι στο 99% με τον Κετσπάγια. Θέλει το 100% από σένα και θα πάρει το 100%».

Αυτός είναι ο λόγος που και η Ανόρθωση είναι στην πρώτη θέση;

«Ναι, αυτός είναι ο κύριος λόγος που είμαστε πρώτοι».

Πολλά έχουν αλλάξει στην ομάδα και έχουν έρθει πολλά νέα πρόσωπα. Αναλυτής, γυμναστές, σκάουτερ και όχι μόνο...

«Είναι σημαντικοί όπως και οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι και τα δίνουν όλα για να είναι έτοιμοι και να μας προετοιμάσουν. Με την ανάλυση μπορούμε να γνωρίζουμε τι να περιμένουμε από τον αντίπαλο. Προετοιμαζόμαστε τακτικά και όχι μόνο και αυτό είναι αποτέλεσμα του τι βλέπετε στο γήπεδο. Είναι σκληρή δουλειά μέρα παρά μέρα. Δεν είναι μόνο το παιχνίδι αλλά και η σκληρή δουλειά κατά τη διάρκεια της βδομάδας».

Στο τέλος της χρονιάς το συμβόλαιο σου ολοκληρώνεται. Έχεις μιλήσει με τη διοίκηση;

«Δεν ανησυχώ. Δεν θα πάω πουθενά Θα μείνω σε αυτή την ομάδα όσο γίνεται περισσότερο».

Είναι σημαντικό ότι τη νέα σεζόν όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα παίζει στην Ευρώπη;

«Στα σίγουρα. Είναι βασικό αυτό. Πρώτα να παλέψουμε και να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και μετά θα δούμε».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο της Ανόρθωσης;

«Να συνεχίσουν να είναι κοντά μας όπως κάνουν τώρα. Όταν παίζουμε εντός έδρας το γήπεδο είναι γεμάτο, ενώ ακόμη και εκτός έδρας μας ακολουθούν και πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί».

Δειτε Επισης

Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη