Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αναστασιάδης σε ρόλο... κόουτς-Αυστηρές οδηγίες για τα τεκταινόμενα

  19/01/2020 19:21
Αναστασιάδης σε ρόλο... κόουτς-Αυστηρές οδηγίες για τα τεκταινόμενα

Αναστασιάδης σε ρόλο... κόουτς-Αυστηρές οδηγίες για τα τεκταινόμενα

  19/01/2020 19:21
Από το… VAR του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, καταγράφονται οι τελευταίες εξελίξεις στο κυπριακό ποδόσφαιρο, καθώς από τη μια είναι οι κόκκινοι φάκελοι, που ο ένας διαδέχεται τον άλλο και από την άλλη η βομβιστική επίθεση στον διαιτητή, πυροδότησε τη «βόμβα» της κρίσης.
 
Η Αστυνομία προχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής στη σύλληψη 30χρονου ποδοσφαιριστή της Καρμιώτισσας, ενώ την ίδια ώρα ανακοινώθηκε και έκτος κόκκινος φάκελος που αφορά ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στον αγώνα μεταξύ των ομάδων του Άρη Λεμεσού με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών που έγινε στις 12 Ιανουαρίου 2020.
 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έδωσε οδηγίες όπως προχωρήσουν άμεσα οι έρευνες, τόσο για τους κόκκινους φακέλους, όσο και για τη βομβιστική επίθεση, ενώ είναι ενήμερος για όλες τις εξελίξεις.
 
Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Αναστασιάδης, είχε δηλώσει πως ήρθε η ώρα να καθαρίσει ο στάβλος του Αυγεία, ενώ διαμήνυσε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να πατάξει τα φαινόμενα της διαφθοράς.
 
Ως εκ τούτου, μετά και τη βομβιστική επίθεση, όπως μας αναφέρθηκε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έδωσε οδηγίες για διερεύνηση όλων των υποθέσεων και όπως ληφθούν άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας