Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η ικανοποίηση του Τιμούρ και η κατάσταση με τους τραυματίες στην Ανόρθωση

  20/01/2020 07:00
Η ικανοποίηση του Τιμούρ και η κατάσταση με τους τραυματίες στην Ανόρθωση

Η ικανοποίηση του Τιμούρ και η κατάσταση με τους τραυματίες στην Ανόρθωση

  20/01/2020 07:00
Η προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω της αποχής των διαιτητών από τις δραστηριότητες τους, μπορεί να αποδειχθεί πολύ ευεργετική για την Ανόρθωση. Οι μαζεμένοι τραυματισμοί που προέκυψαν τις τελευταίες εβδομάδες μπορούν να ξεπεραστούν πολύ πιο ανώδυνα, ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είδε με ευχαρίστηση τους Μπράνκο Βργκοτς και Γκιόργκι Λόρια να προπονούνται κανονικά, από την Παρασκευή και να θέτουν εαυτό στη διάθεσή του. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την περίπτωση του Θεόδωρου Βασιλακάκη, τις επόμενες μέρες, αφού οι ενοχλήσεις που νιώθει δεν στέκονται ικανές να τον κρατήσουν εκτός προπονήσεων.

Η προσοχή του τεχνικού επιτελείου της ομάδας της Αμμοχώστου, όσον αφορά τους τραυματίες , στρέφεται στις περιπτώσεις των Ρούμπεν Ράγιος και Τορνίκε Οκριασβίλι. Ο Ισπανός επιτελικός μέσος νιώθει πολύ καλύτερα μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά ο προπονητής του δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του, εάν αυτός δεν μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων τις επόμενες μέρες. Τα ίδια δεδομένα ισχύουν και για τον Γεωργιανό μεσοεπιθετικό, του οποίου το πρόβλημα δεν είναι και τόσο σοβαρό.

Μοναδικός μακροχρόνιος πονοκέφαλος στο απουσιολόγιο του Τιμούρ Κετσπάγια, είναι αυτός του Ρενάτο Μαργκάσα. Ο κυπροποιημένος δυναμικός μέσος χρειάζεται ακόμα κάποιο χρόνο, ούτως ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, μετά τη θλάση που υπέστη.  
 
Εκφράζεται η αισιοδοξία στα ενδότερα της Ανόρθωσης, πως ο Μαργκάσα θα είναι απόλυτα έτοιμος σε περίπου δύο εβδομάδες, για να επιστρέψει… δριμύτερος στην αγωνιστική δράση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας