Η ευκαιρία του Κυριακίδη να προσδώσει δυναμική στο πρεστίζ της Ομόνοιας

Την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα, ετοιμάζεται να καταγράψει ο Χαράλαμπος Κυριακίδης. Ο νεαρός πορτιέρε αναλαμβάνει χρέη πρώτου τερματοφύλακα μετά τον τραυματισμό του Φαμπιάνο Ριμπέιρο. 

Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί ότι τον Ιανουάριο ο Κυριακίδης θα έπαιρνε θέση κάτω από τα δοκάρια του τριφυλλιού, σ' ένα παιχνίδι με τόσο ψηλές απαιτήσεις. 

Αποτελεί αναμφίβολα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον τερματοφύλακα των πρασίνων ν' αποδείξει ότι επάξια βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας, παρέχοντας παράλληλα εμπιστοσύνη κάτω από τα δοκάρια απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο όπως είναι η Ανόρθωση. 

Στο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Ερμή, ο 21χρονος τερματοφύλακας θα πάρει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του, παρά το γεγονός ότι η Ομόνοια είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση. 

Ακόμη και σ' ένα παιχνίδι χωρίς πίεση, ο Κύπριος πορτιέρε θα πάρει ψυχολογία και θα πάει με την καλύτερη δυναμική στο ματς της Κυριακής (26/1) με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Το κομμάτι της ψυχολογίας είναι εξαιρετικά σημαντικό για οποιονδήποτε παίκτη, πόσο μάλλον τον τερματοφύλακα σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

Ασχέτως με την απόφαση της ομάδας προγραμματισμού να προχωρήσει σε απόκτηση τερματοφύλακα για τον κατάλογο Α', ο νεαρός θα πρέπει... κλέψει την παράσταση κάτω από τα δοκάρια, έτσι ώστε να ενισχυθούν οι πιθανότητες η ομάδα του να πάρει τη νίκη και να πλησιάσει την Ανόρθωση στη βαθμολογία, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερη δυνατή δυναμική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής