Πήρε θέση για το συμβόλαιο του Κέρκεζ η ΑΕΛ: Είναι άνθρωπος που έχει δώσει πολλά

Το συμβόλαιο του Κέρκεζ, αλλά και την άμεση βελτίωση της αγωνιστικής ομάδας της ΑΕΛ, σχολίασε ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος της λεμεσιανής ομάδας, Θεόδωρος Αντωνίου.

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 αναφέρθηκε στα τελευταία νέα της ομάδας του αλλά και τον σεβασμό στην απόφαση των οργανωμένων ν' απέχουν.

Οι δηλώσεις του:

«Έγιναν όλα γρήγορα και έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και δεν θέλω να μιλήσω πάρα πολύ για τον εαυτό μου. Το πιο σημαντικό είναι η ΑΕΛ, ώστε η ομάδα να γίνει όπως θέλει ο πρόεδρος και ο κόσμος. Όλοι το θέλουν πάρα πολύ η ομάδα είναι εκεί πρωταγωνίστρια και παρά τα προβλήματα, αυτή θα είναι η προσπάθεια».

Για τα μεταγραφικά: «Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για τα μεταγραφικά. Δεν πρέπει να είναι δημόσια συζήτηση το μπάτζετ, πρέπει να αφορά μόνο την ομάδα. Έχουν γίνει κάποιες κινήσεις από το καλοκαίρι, η ομάδα διαθέτει αριθμητικά πάρα πολλούς παίκτες. Έχουμε παίκτες δανεικούς σε άλλες ομάδες στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Θα δούμε με τον προπονητή και τον πρόεδρο ποιες είναι οι απαραίτητες κινήσεις πρέπει να γίνουν.

Για το ρόστερ: «Έχω την εντύπωση πως κάποιοι παίκτες δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν, και νομίζω αν φύγουν δεν θα επηρεάσει την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Έχουν πάρει ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν, και αν χρειαστεί να φύγουν δεν θα είναι πλήγμα για την ομάδα. Στόχος είναι να ξυπνήσουμε κάποιους άλλους παίκτες, παίκτες που έχουν έρθει ως ονόματα και θα πρέπει οπωσδήποτε να προσφέρουν περισσότερα και πρέπει εμείς που είμαστε κοντά στην ομάδα να βρούμε τον τρόπο να τους βοηθήσουμε. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που πρέπει να δώσουν περισσότερα και την ίδια άποψη έχει και ο Ντούσαν».

Για το συμβόλαιο του Κέρκεζ: «Δεν έχω κάποια απάντηση επί του θέματος. Ο Ντούσαν είναι άνθρωπος που έχει δώσει πάρα πολλά στην ΑΕΛ. Είναι μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της ΑΕΛ. Δεν έχω ενημέρωση από τον πρόεδρο, όμως έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας. Για τον Ντούσαν και για όλους προέχει η πορεία της ΑΕΛ».

Για την ταυτοποίηση και την κάρτα φιλάθλου: «Η ΑΕΛ ταλαιπωρείται εδώ και τρία χρόνια από τότε που πάρθηκε η ταυτότητα και αγορά εισιτηρίων από τους εκτός έδρας φιλάθλους. Έχει χρόνια που ταλαιπωρείται η ΑΕΛ. Ν’ αγαπήσουμε ξανά την ΑΕΛ, να το δείξουμε με κάθε μας κίνηση. Κάνει τρομερές μάχες στο πρωτάθλημα, ήταν στην Ευρώπη, είναι το κύπελλο. Σέβομαι την απόφαση των οργανωμένων δεν πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία για να αλλάξουμε τη σκέψη του οποιουδήποτε. Είναι η διάθεση που υπάρχει, είδα κεφάλια κάτω. Δεν μου αρέσει αυτό. Δίνουμε μάχη μαζί με τους οργανωμένους για την κάρτα φιλάθλου. Πρέπει ν’ αλλάξουμε διάθεση, στο γήπεδο έχει αλλάξει… τα πράγματα κάθε μέρα θα είναι καλύτερα, ο κόσμος θέλουμε ν’ ακολουθήσει»

Δειτε Επισης

Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»