Το σχόλιο του Σωφρόνη για τα προβλήματα του ΑΠΟΕΛ και την ατυχία για Ντιγκινί

Στη σημαντικότητα του αγώνα του Απόλλωνα με τον ΑΠΟΕΛ για το κύπελλο, αναφέρθηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή πριν το αυριανό (22/10) ματς μεταξύ των δύο ομάδων.
 
Ο Κύπριος κόουτς μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γαλαζοκίτρινοι, ενώ έκανε και το σχόλιό του για τη μεταγραφή του Ντιγκινί, που όπως φαίνεται οδηγείται σε ναυάγιο. 
 
Οι δηλώσεις του:
«Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει τον Παναγιώτη, κάναμε πολλά ταξίδια μαζί. Σίγουρα το αυριανό παιχνίδι είναι πρόωρος τελικός γιατί ο ΑΠΟΕΛ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι καλό για τον κόσμο που θα δει ένα τέτοιο ματς. Θα έχουμε συγκέντρωση και δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον αντίπαλο να μας δημιουργήσει προβλήματα. Σίγουρα δεν είμαστε από αυτούς που βλέπουμε τα προβλήματά τους. Έχουμε διεκδικήσει τίτλους μαζί τους. Αυτά τα παιχνίδια θέλεις παίκτες ηγέτες και προσωπικότητες. Σίγουρα θα έχουμε κάποιες επιστροφές. Οι δύο νέες μεταγραφές. Μετά το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ θα έχουμε το πιο πλήρες ρόστερ συγκριτικά με το τελευταίο διάστημα».
 
«Αυτά που είδαμε τα προηγούμενα παιχνίδια, όποια ενδεκάδα και αν αγωνίζεται δεν υπάρχει άλλος στόχος από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα και το ίδιο θα λένε αυτοί για εμάς. Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες θα δούμε με την τελευταία προπόνηση. Με τον Εθνικό θα υπάρχουν επιστροφές. Ο Ενσούε έχει πιο πολλές πιθανότητες είναι σε καλή κατάσταση. Ευτυχώς έχουμε αποφύγει τα δυσάρεστα με τον Μάρκοβιτς, είναι καλύτερα και από εβδομάδας ευελπιστούμε ότι θα τον έχουμε στις προπονήσεις. Φανήκαμε άτυχοι στον Ντιγκινί, η ομάδα του έχει εμπάργκο. Βλέπουμε από κατάλογο α’ και β’ για να πάρουμε απόφαση, δεν είμαι προπονητής που βάζω ταμπέλα. Αν θέλουμε περιφερειακό θα πάρουμε, αν θέλουμε παίκτη για το κουτί θα πάρουμε τέτοιο. Αν κάποιος φύγει από το ρόστερ δεν φεύγει επειδή δεν είναι καλός».
 
«Ο ΑΠΟΕΛ όσο κι εμείς όταν δεν πάει καλά όπως και εμείς τα προβλήματα είναι πολλά. Η ποιότητα υπάρχει. Είμαστε έτοιμοι για ό,τι παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής