Έκκληση στους Κύπριους προπονητές να καταγγέλλουν ύποπτες δραστηριότητες

Ο Σύνδεσμος Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου, με αφορμή τα όσα θλιβερά λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες μέρες στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου, καταδικάζει απερίφραστα τέτοιου είδους πράξεις οι οποίες υπονομεύουν και δυσφημούν το ποδόσφαιρό μας εντός και εκτός συνόρων και θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των πρωταγωνιστών του αθλήματος και των μελών των οικογενειών.
 
Παράλληλα ενημερώνουμε και παρακινούμε τα μέλη μας, εάν υποπέσει οτιδήποτε ύποπτο στην αντίληψή, να επικοινωνούν με το Σύνδεσμο και να το καταγγέλλουν, προκειμένου ο Σύνδεσμος να προβεί στις ανάλογες ενέργειες. Επιπλέον , αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σύνδεσμος παρέχει νομική υποστήριξη στα μέλη του, χωρίς καμιά επιβάρυνση.
 
Ως βασική συνιστώσα στην κυπριακή ποδοσφαιρική πραγματικότητα, θα ήταν μεγίστη παράλειψη να μην προβούμε – μαζί με τους αρμόδιους φορείς - σε μια επισκόπηση των γεγονότων που στιγμάτισαν το ποδόσφαιρό μας, λαμβάνοντας από κοινού αποφάσεις προς όφελος όλων των πρωταγωνιστών του αθλήματος (ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές). Ως εκ τούτου έχει  ζητηθεί κοινή συνάντηση με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ) και στο Σύνδεσμο Διαιτητών Κύπρου (ΣΔΚ) με στόχο τη λήψη κοινών αποφάσεων που θα αφορούν την πρόοδο και την στήριξη των μελών μας.
 
Αδιαμφισβήτητα, ενέργειες όπως αυτές που διαδραματίστηκαν εσχάτως, πέραν του ότι πλήττουν το οικοδόμημα του ποδοσφαίρου μας, πρέπει να μας προβληματίσουν, όντας οι επαγγελματίες που ορίζουν τη τύχη του αθλήματος, οφείλουμε να δουλέψουμε από κοινού με όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους για διατήρηση της τάξης και της περιθωριοποίησης ή εξάλειψης παράνομων δραστηριοτήτων που προσβάλλουν το ποδόσφαιρο.
 
Εν κατακλείδι, ο Σύνδεσμος τονίζει ότι στέκεται στο πλευρό της πολιτείας και των αρμόδιων οργάνων που διερευνούν τις υποθέσεις και βρίσκεται στη διάθεσή τους για ό,τι χρειαστεί. Τέτοιες πράξεις δεν έχουν θέση σε μια ευνομούμενη κοινωνία και πρέπει να κινούμαστε συντονισμένα προς διαλεύκανσή τους.
 

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»
Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»