Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κάλεσμα στον κόσμο για τη Γενική Συνέλευση από τους Απολλωνίστες

  22/01/2020 08:35
Κάλεσμα στον κόσμο για τη Γενική Συνέλευση από τους Απολλωνίστες

Κάλεσμα στον κόσμο για τη Γενική Συνέλευση από τους Απολλωνίστες

  22/01/2020 08:35

Καλούν τον κόσμο του Απόλλωνα, οι οργανωμένοι οπαδοί της λεμεσιανής ομάδας, να παρευρεθούν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. 

Η ανακοίνωση:

Καλημέρα αλάνια, έχουμε ντέρμπι σήμερα..

Δυστυχώς τίποτε δεν μοιάζει με το πρόσφατο παρελθόν. Αδρεναλίνη, ένταση, πανικός, αναβρασμός. Μια τέτοια μέρα η ατμόσφαιρα μύριζε ντέρμπι απ’ το πρωί. Ξεσηκωμός στο ΛΙΜΑΝ1, με τον κάθε ένα από εμάς να μετράει αντίστροφα για την ώρα που θα ανηφορίζαμε για την Δυτική!

Για ακόμη μια φορά κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και συνεχίζουμε τον δικό μας αγώνα. Το πάρτι θα στηθεί στους Συνδέσμους με τις ψυχές μας να ταξιδεύουν κάποια χιλιόμετρα μακρυά, πάντα στο πλευρό του δικού μας Θεού, της δικιάς μας αρρώστιας!

Υπενθυμίζουμε ότι με το τέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί σημαντική Έκτακτη Γενική Συνέλευση στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ με την παρουσία όλων μας να κρίνεται ως απαραίτητη!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ
ΚΑΤΩ Ο ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ

Υ.Γ.: Τελείται την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, το 46ο ετήσιο μνημόσυνο του Αρχηγού του Απελευθερωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ, Στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή.
Η ΘΥΡΑ ΕΝΑ θα είναι εκεί όπως κάθε χρόνο!

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας