Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Καθιστούν το άθλημα αναξιόπιστο και εγκληματούν εις βάρος του ποδοσφαίρου»

  22/01/2020 12:00
«Καθιστούν το άθλημα αναξιόπιστο και εγκληματούν εις βάρος του ποδοσφαίρου»

«Καθιστούν το άθλημα αναξιόπιστο και εγκληματούν εις βάρος του ποδοσφαίρου»

  22/01/2020 12:00

Με αφορμή τα όλα όσα έλαβαν χώρα στο κυπριακό ποδόσφαιρο τις τελευταίες μέρες οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας, Θύρα 9, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία τονίζουν πως ο λαός θα ανατρέψει την σαθρή κατάσταση και όσους εγκληματούν εις βάρος του ποδοσφαίρου, ενώ την ίδια ώρα καλούν τον κόσμος τους για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΠ Πολεμιδιών. 

Αναλυτικά:

Ξανά αγωνιστική δράση μετά τα τραγελαφικά γεγονότα της περασμένης εβδομάδας με όλα όσα συνέβηκαν και με την αναβολή της αγωνιστικής σε όλες τις κατηγορίες.

Αυτοί που δηλώνουν περιχαρής ότι έδιωξαν τους οργανωμένους από τα γήπεδα με την κάρτα οπαδού, στην πραγματικότητα οι ίδιοι με τις μεθοδεύσεις τους, τα στημένα παιχνίδια, την διαφθορά παραγόντων, την ξεκάθαρη εμπλοκή κράτους και παρακράτους σαν μια μαφία που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο, απομακρύνουν τους πάντες από τα γήπεδα και καθιστούν το άθλημα στην Κύπρο ως το πλέον αναξιόπιστο.

Εμείς που οικοδομούμε ένα σωματείο που οι αρχές και τα ιδανικά του στρέφονται ενάντια σε όλη αυτή την σαπίλα που κυριαρχεί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο των ομάδων-εταιριών που ελέγχονται από επιχειρηματικές και πολιτικές ελίτ, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για ένα άλλο αθλητισμό, ένα άλλο κόσμο. Γι αυτό και στοχεύουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε ώστε ο ΛΑΟΣ να ανατρέψει αυτή την σαθρή κατάσταση και όσους εγκληματούν εις βάρος του ποδοσφαίρου.

Καλούμε τον κόσμο μας την Κυριακή η ώρα 14:30 στο "Κερύνεια Επιστροφή" να κατακλύσει το γήπεδο στον σημαντικό αγώνα της ομάδας μας απέναντι στην Αεπ Πολεμιδιών ώστε να δώσει την ώθηση για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί και να εδραιώσουμε την θέση μας στην κορυφή, αλλά και να διατρανώσουμε την αποφασιστικότητα μας να πολεμήσουμε σαν οπαδοί ενάντια σε ότι κουρελιάζει τα όνειρα μας.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΘΥΡΑ 9

Υ.Γ - Δύο χρόνια μακριά μας, μα πάντα στην καρδιά μας. Αδελφέ Ηρακλή συνέχισε να τραγούδας και να κρατάς τα λάβαρα μας ψηλά από τον καταπράσινο παράδεισο.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας