Έριξε τριάρα με σβηστές μηχανές και προκρίθηκε η Ομόνοια

Κάνοντας μια επαγγελματική εμφάνιση, η Ομόνοια κέρδισε με 3-0 τον Ερμή στον επαναληπτικό αγώνα των δύο ομάδων για την Β' φάση του Κυπέλλου Κύπρου. Σκόρερ για τους πράσινους οι Ντάρμπισαϊαρ με δύο γκολ (15' και 37') και ο Μίκου στο 52'.
 
Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
 
Ο αγώνας στο ΓΣΠ ξεκίνησε, με την Ομόνοια να έχει τον πλήρη έλεγχο  του παιχνιδιού. Με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου στον αγώνα, οι πράσινοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με πλασέ του Ντάρμπισαϊαρ από πάσα του Μίκου. Προηγήθηκε λάθος των αμυντικών του Ερμή, κλέψιμο του Τζιωνή και η πάσα του Βενεζουελάνου στον σκόρερ. Στο 35’, η Ομόνοια κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μαυρία από τον Ντούα εκτός περιοχής. Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ ευστόχησε στο πέναλτι για το 2-0. Από την επαναληπτική προβολή της φάσης φάνηκε πως δεν υπήρχε τέτοια επαφή, η οποία θα ήταν ικανή για να υποδειχθεί το πέναλτι. Το 2-0 ήταν και το σκορ ημιχρόνου στο ΓΣΠ.
 
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η επανάληψη ξεκίνησε με την Ομόνοια να πετυχαίνει και τρίτο γκολ. Σκόρερ ο Μίκου με πολύ ωραία ενέργεια και ιδανικό πλασέ στο 52’. Στο 63’, ο Μίκου είχε σουτ στο δοκάρι, χάνοντας ευκαιρία να διπλασιάσει τα προσωπικά του γκολ. Δύο λεπτά μετά, ο Γιάννης Κούσουλος είχε ένα καλό σουτ που έφυγε λίγο άουτ. Σιγά σιγά, ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοικτό ποδόσφαιρο και την Ομόνοια να παίρνει μια πολύ άνετη πρόκριση με συνολικό σκορ 8-0.
 
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ομόνοια: Κυριακίδης, Χουμποτσάν, Λούφτνερ, Μαυρίας (62’ Περέιρα), Μανρίκε, Κούσουλος, Τζιωνής, Μίκου, Χριστοφή, Έζρα (62’ Χαραλάμπους), Ντάρμπισάϊαρ (62’ Κακουλλής)

Ερμής: Αντωνίου Α., Γαβριήλ, Παπαθανασίου (67’ Μπελά), Μαρλόν, Κυριάκου, Μπουλά, Λοϊζίδης, Κύπρου, Αντωνίου Ε (67’ Γεωργίου)., Ντεβεσά (73’ Καϊσερλίδης), Ντογιά

Σκόρερ:  15’ 37’ Νταρμπισαϊαρ, 52’ Μίκου/-

Κίτρινες: Κούσουλος, Λούφτνερ / Καϊσερλίδης

Κόκκινες:-/-

Διαιτητής: Ανδρέας Αργυρού
 

Δειτε Επισης

«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα
«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει κάποιους παίκτες πιο ποιοτικούς, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος ως σύνολο»