Η απάντηση του ΑΠΟΕΛ για την τέταρτη μεταγραφή

Στην κάμερα της cytavision, μίλησε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Ο υπεύθυνος Τύπου του γραφείου του ΑΠΟΕΛ, μεταξύ άλλων ανέφερε πως η διακοπή βοήθησε τους ποδοσφαιριστές που αποκτηθήκαν, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως τα εργομετρικά των Γέφτοφιτς και Γένσεν ήταν πολύ καλά και γι’ αυτό πήραν φανέλα βασικού.

Αναλυτικά:

Πως προετοιμάστηκαν οι ποδοσφαιριστές: «Η αλήθεια είναι πως η διακοπή βοήθησε. Ήταν ωφέλιμο για τον λόγο ότι είχαμε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν προπονηθεί καθόλου με την ομάδα. Είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν στο τακτικό κομμάτι και όχι μόνο να τρέχουν στην προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα».

Για τα παιχνίδια απέναντι στον Απόλλωνα: «Δύο αμφίρροπα παιχνίδια σε ένα ζευγάρι που θα μπορούσε να ήταν σε τελικό και ο καλύτερος να περάσει. Ελπίζουμε να γίνουν δυο πολύ καλά παιχνίδια σε Λεμεσό και Λευκωσία και ο καλύτερος να πάρει την πρόκριση».

Για την ενδεκάδα: «Από την άποψη των εργομετρικών οι ποδοσφαιριστές ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν έχουμε σύμμαχο τον χρόνο, κρίθηκε από τον προπονητή ότι ήταν έτοιμοι και γι’ αυτό πήραν φανέλα βασικού. Ήταν δυο επιλογές του προπονητή από ποδοσφαιριστές που θα δώσουν στοιχεία που θέλει ο προπονητής και ελπίζουμε να τα δούμε άμεσα στο παιχνίδι μας».

Για την τέταρτη μεταγραφή: «Τέταρτη προσθήκη δεν μπορώ να το αποκλείσω αλλά ούτε να το επιβεβαιώσω. Το εξετάζουμε για να είναι στο προφίλ των υπολοίπων μεταγραφών. Μέσα στις επόμενες μέρες θα διαφανεί».

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς