Κύριος ο Ανανίτζε-«Ο βασικός λόγος που ήρθα είναι ο Τιμούρ»

Επίσημα ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, είναι ο Τζάνο Ανανίτζε, τον οποίο ανακοίνωσε η ομάδα της Αμμοχώστου. 

Αναλυτικά:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Γεωργιανό μεσοεπιθετικό, Τζάνο Ανανίτζε, μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρόκειται για 27χρόνο Γεωργιανό ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος αλλά και ως ακραίος επιθετικός.

O Ανανίτζε από το 2009 αγωνίζεται στην Σπαρτάκ Μόσχας με εξαίρεση τη σεζόν 2013/14, στην οποία φόρεσε τη φανέλα της Ροστόφ αλλά και πέρσι που αγωνίστηκε στην Κρίλια.

Έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ρωσίας τη σεζόν 2016/17 ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Γεωργίας από το 2010, έχοντας καταγράψει 53 συμμετοχές και σκοράροντας 10 φορές.

Καλωσορίζουμε τον Ανανίτζε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε όπως πετύχει όσο το δυνατό περισσότερα τέρματα με το Φοίνικα στο στήθος!

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο Ανανίτζε παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις ως ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, καθώς είχα ως στόχο κάποια στιγμή στην καριέρα μου να αγωνιστώ σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα, κάτι που θα πράξω μέσω μιας τόσο μεγάλης ομάδας, όπως είναι η Ανόρθωση. Ευχαριστώ λοιπόν την ομάδα και ιδιαίτερα τον προπονητή που μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Μιλώντας με τον Τιμούρ Κετσπάγια, μου εξήγησε τους στόχους και την φιλοσοφία της ομάδας και με αυτό τον τρόπο πήρα την απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου εδώ. Παρά το ότι είχα αρκετές προτάσεις, επέλεξα να υπογράψω με την Ανόρθωση και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

Πέρα από τον ίδιο τον Τιμούρ Κετσπάγια, ποιοι άλλοι λόγοι σε οδήγησαν να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Ανόρθωση;

«Ο βασικός λόγος ήταν ο ίδιος ο Τιμούρ Κετσπάγια. Από εκεί και πέρα, έχω έρθει στην Κύπρο αρκετές φορές στο παρελθόν μαζί με την προηγούμενη μου ομάδα για προετοιμασία, οπότε γνωρίζω αρκετά για την χώρα, τον καιρό της, τους ανθρώπους, την ζωή γενικά και το καλό φαγητό που διαθέτει. Όπως ανέφερα όμως, ο βασικότερος λόγος που ήρθα ήταν ο ίδιος ο προπονητής και το γεγονός ότι η Ανόρθωση είναι μια μεγάλη ομάδα, η οποία έχει ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό συνάδει και με τους δικούς μου στόχους, καθώς είμαι ένας άνθρωπος που θέτω ψηλά τον πήχη και επιθυμώ να αγωνίζομαι σε ομάδες που έχουν τέτοιους στόχους».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ομάδας μας;

«Αυτό που θα ήθελα να υποσχεθώ είναι πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να τους κάνω χαρούμενους».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια