Οι δυο ανανεώσεις τις Πάφος FC

Την επέκταση των συμβολαίων με τον αμυντικό Κυριάκο Αντωνίου και τον τερματοφύλακα Ευγένιο Πέτρου, ανακοίνωσε η Πάφος FC. 

Αναλυτικά:

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει την επέκταση των συμβολαίων με τον αμυντικό Κυριάκο Αντωνίου και τον τερματοφύλακα Ευγένιο Πέτρου!

Ο Κυριάκος Αντωνίου, 18 ετών, ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία της Πάφου σε ηλικία 9 ετών. Την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στην ομάδα Κ19 και σε επίσημους και φιλικούς αγώνες της πρώτης ομάδας. Κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει ήδη αγωνιστεί σε 8 επίσημους αγώνες κερδίζοντας θέση στην Εθνική ομάδα Κ-19.

Ο Ευγένιος Πέτρου είναι 22 ετών ήταν επίσης μέλος των Εθνικών ομάδων νέων. Έχει αγωνιστεί στις ΑΕΛ Λεμεσού, Ακρίτας Χλώρακας και Εθνικός Άσσιας και έχει αγωνιστεί 6 φορές ως βασικός τερματοφύλακας για την ομάδα μας.

Ευχόμαστε και στον Κυριάκο και στον Ευγένιο καλή επιτυχία και εντός και εκτός γηπέδου!

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης