Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η βομβιστική επίθεση, η άγνοια του προέδρου και στο βάθος ο κόκκινος φάκελος

  24/01/2020 08:47
Η βομβιστική επίθεση, η άγνοια του προέδρου και στο βάθος ο κόκκινος φάκελος

Η βομβιστική επίθεση, η άγνοια του προέδρου και στο βάθος ο κόκκινος φάκελος

  24/01/2020 08:47
Λίγο πριν κατευνάσουν τα πνεύματα από τη βομβιστική επίθεση που δέχθηκε ο 33χρονος διαιτητής, Ανδρέας Κωνσταντίνου, άλλη μια επίθεση έρχεται να αναταράξει τα νερά του ποδοσφαιρικού κόσμου της Κύπρου. 
 
Θύμα βομβιστικής επίθεσης αυτή τη φορά έπεσε ο ισχυρός άνδρας του Άρη Λεμεσού, Γιάννης Παναγή. 
 
Όπως ενημέρωσε η Αστυνομία, γύρω στις 4.30π.μ. σήμερα, σημειώθηκε έκρηξη σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 53χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης της οικίας του στη Λεμεσό. Από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού υψηλής ισχύος, που τοποθετήθηκε στο δεξί πίσω ελαστικό του οχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανατίναξαν με βόμβα υψηλής ισχύος το όχημα του προέδρου του Άρη Λεμεσού

Για ακόμη μια φορά, μπαίνει στο στόχαστρο άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ενώ την ίδια ώρα αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ίδιος ο πρόεδρος του Άρη, δηλώνει άγνοια, χωρίς να έχει κάποιον υπόψη για τη βομβιστική επίθεση.
 
Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, διερευνούν κατά πόσο η βομβιστική επίθεση, έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο ή με την επαγγελματική του ιδιότητα.
 
Πάντως, υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, ο 6ος φάκελος που απεστάλη στα γραφεία της ΚΟΠ για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα αφορούσε αγώνα του Άρη Λεμεσού με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών που έγινε στις 12 Ιανουαρίου 2020 και  έχει ήδη σταλεί στην Αστυνομία για εξέταση.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας