Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Το ανερχόμενο ταλέντο της Νέας Σαλαμίνας

  24/01/2020 11:11
Το ανερχόμενο ταλέντο της Νέας Σαλαμίνας

Το ανερχόμενο ταλέντο της Νέας Σαλαμίνας

  24/01/2020 11:11
Ένα από τα διαμάντια που βρίσκονται σήμερα στη Νέα Σαλαμίνα, ακούει στο όνομα Λευτέρης Χατζηκωνσταντή. Ο 18χρονος αμυντικός και αρχηγός της Εθνικής Νέων, έχει όλα τα προσόντα για να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής της ομάδας, της Αμμοχώστου, αλλά και να προσφέρει το ταλέντο και τις ικανότητες του στην Εθνική ομάδα.
 
Ο Λευτέρης έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Νέας Σαλαμίνας την περίοδο 2017/18, σε ηλικία 16 ετών, όπου κατέγραψε 11 συμμετοχές [8 ως βασικός], ενώ την αγωνιστική περίοδο 2018/19 κατέγραψε 5 συμμετοχές [3 ως βασικός].
 
Ο Χατζηκωνσταντή, προέρχεται από το φυτώριο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της Νέας Σαλαμίνας, οι οποίες τα τελευταία χρόνια, με τα ταλέντα αλλά και τη συχνότητα την οποία βγάζουν ποδοσφαιριστές, έχουν αποδείξει, ότι κάνουν ΕΞΑIΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Οι ικανότητες και το ταλέντο του Λευτέρη Χατζηκωνσταντή, έχουν ξεφύγει πλέον από τα σύνορα της Κύπρου και έχουν μπει στο μικροσκόπιο ξένων συλλόγων. Ήδη τρεις ομάδες του εξωτερικού, [Ισπανική, Ιταλική και Δανέζικη], παρακολουθούν πολύ στενά τον νεαρό άσσο και την πρόοδο του.
 
Είμαστε βέβαιοι, ότι στη Νέα Σαλαμίνα, αναγνωρίζουν το ταλέντο του Χατζηκωνσταντή και επενδύουν στις ικανότητες του για το μέλλον. 
 
Τέτοια ταλέντα, όπως αυτό του Λευτέρη Χατζηκωνσταντή, τα έχουν μεγάλη ανάγκη, οι σύλλογοι, το Κυπριακό ποδόσφαιρο, αλλά και η Εθνική ομάδα των Αντρών.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας