Το ανερχόμενο ταλέντο της Νέας Σαλαμίνας

Ένα από τα διαμάντια που βρίσκονται σήμερα στη Νέα Σαλαμίνα, ακούει στο όνομα Λευτέρης Χατζηκωνσταντή. Ο 18χρονος αμυντικός και αρχηγός της Εθνικής Νέων, έχει όλα τα προσόντα για να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής της ομάδας, της Αμμοχώστου, αλλά και να προσφέρει το ταλέντο και τις ικανότητες του στην Εθνική ομάδα.
 
Ο Λευτέρης έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Νέας Σαλαμίνας την περίοδο 2017/18, σε ηλικία 16 ετών, όπου κατέγραψε 11 συμμετοχές [8 ως βασικός], ενώ την αγωνιστική περίοδο 2018/19 κατέγραψε 5 συμμετοχές [3 ως βασικός].
 
Ο Χατζηκωνσταντή, προέρχεται από το φυτώριο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της Νέας Σαλαμίνας, οι οποίες τα τελευταία χρόνια, με τα ταλέντα αλλά και τη συχνότητα την οποία βγάζουν ποδοσφαιριστές, έχουν αποδείξει, ότι κάνουν ΕΞΑIΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Οι ικανότητες και το ταλέντο του Λευτέρη Χατζηκωνσταντή, έχουν ξεφύγει πλέον από τα σύνορα της Κύπρου και έχουν μπει στο μικροσκόπιο ξένων συλλόγων. Ήδη τρεις ομάδες του εξωτερικού, [Ισπανική, Ιταλική και Δανέζικη], παρακολουθούν πολύ στενά τον νεαρό άσσο και την πρόοδο του.
 
Είμαστε βέβαιοι, ότι στη Νέα Σαλαμίνα, αναγνωρίζουν το ταλέντο του Χατζηκωνσταντή και επενδύουν στις ικανότητες του για το μέλλον. 
 
Τέτοια ταλέντα, όπως αυτό του Λευτέρη Χατζηκωνσταντή, τα έχουν μεγάλη ανάγκη, οι σύλλογοι, το Κυπριακό ποδόσφαιρο, αλλά και η Εθνική ομάδα των Αντρών.
 
Πηγή: footballacademia.com

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου