«Εγώ μπορώ εύκολα σαν σωματείο να στοιχηματίσω και να τους πλήξω»

Για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες στην ΚΟΠ, ανάμεσα στους προέδρους των ομάδων της Β' Κατηγορίας, αλλά και την ενίσχυση στην Αγία Νάπα, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ομάδας και πρώην διαιτητής σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport fm 104.0.

«Αυτά που γίνονται πρέπει όλους να μας προβληματίζουν και εμάς και την ΚΟΠ και όλο τον φίλαθλο κόσμο. Θέλουν και αυτοί να βοηθήσουν. Ό,τι έχει να κάνει με φακέλους έχει να κάνει με την ΟΥΕΦΑ. Υπάρχουν κάποιες ασάφειες και κάποια λάθη στον τρόπο που παρακολούθησε η ΟΥΕΦΑ κάποια ματς. Θα έρθουν άνθρωποι από την ΟΥΕΦΑ για να μιλήσουν μαζί μας και να διορθωθούν κάποια κενά. Παραμένουν ως έχουν οι ποινές. Είμαστε κάποιοι άνθρωποι εκεί που βάζουμε τα λεφτά μας. Υπάρχουν και ομάδες που είναι πέντε άνθρωποι και τα συντηρούν τόσα χρόνια και ζουν από τις χορηγίες».

«Μηχανισμοί για να βοηθήσουν υπάρχουν και ο κάθε ένας έχει και το μερίδιο της ευθύνης του. Εμείς ζητήσαμε ξανά να βγει η β΄ κατηγορία από το στοίχημα. Σε γειτονικές χώρες και ειδικά στα Βαλκάνια ζουν χειρότερα πράγματα από εμάς αλλά έτσι είμαστε εμείς να φουσκώνουμε τα πράγματα. Συμφωνούμε και αυτό συζητήσαμε σήμερα. Εγώ μπορώ εύκολα σαν Α σωματείο να στοιχηματίσω στον αγώνα του Β και του Γ σωματείου και να τους πλήξω», πρόσθεσε ο Δημήτρης Μασιάς, υποδεικνύοντας πως είναι άδικο να τιμωρούνται σωματεία που δεν τους καταλογίζεται ευθύνη.

«Εάν και εφόσον καταλήξουμε με συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή θα είναι το γερό όπλο μας, θα είναι μεταγραφή ανόδου. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ξένο που αγωνίστηκε παλιότερα στην α΄ κατηγορία στην Κύπρο. Δεν κρατώ πλέον χαμηλούς τόνους, λέω επίσημα ότι πάμε για άνοδο στην α΄ κατηγορία», κατέληξε ο πρώην διαιτητής αναφορικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό της Αγίας Νάπας.

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής