Δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του ο Λόρια: Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι

Αίσθηση προκάλεσε η μετακίνηση του Τζάνο Ανανίτζει από τη Σπαρτάκ Μόσχας στην Ανόρθωση, αφού ο Γεωργιανός άσος της Κυρίας, κουβαλά μαζί του ένα μεγάλο βιογραφικό με αρκετές παραστάσεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο 27 μέσος έχει βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Τιμούρ Κετσπάγια να είναι ο κύριος υπαίτιος αλλά εμπνευστής αυτής της μεταγραφής.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η επιστροφή και η απώλεια στις επιλογές του Τιμούρ

Ο τερματοφύλακας της Κυρίας Γκιόργκι Λόρια, μιλώντας στην ιστοσελίδα της πατρίδας του popsport.com, αναφέρθηκε στον Ανανίτζε χωρίς να μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

 Ο 33χρονος πορτιέρε της Ανόρθωσης ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο πως, «οι συμπαίκτες μου και εγώ είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την άφιξη ενός τόσο ποιοτικού ποδοσφαιριστή. Έχω γνωρίσει τον Τζάνο τη σεζόν 2010/11 όταν κληθήκαμε στην Εθνική Γεωργίας. Αν δεν υπήρχαν οι τραυματισμοί θα είχε περισσότερες συμμετοχές και πολύ καλύτερες εμφανίσεις στην Σπαρτάκ. Η παρατεταμένη αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους δεν του επέτρεψε να φανερώσει τις δυνατότητές του. Απ’ ότι γνωρίζω ο Τζάνο είχε αρκετές προτάσεις από Ρωσία και άλλες χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, αλλά έπαιξε ρόλο ότι στην Ανόρθωση υπάρχει Γεωργιανός προπονητής και αρκετοί συμπατριώτες του στην ομάδα. Νομίζω ότι έκανε μία πολύ καλή επιλογή».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι σφυρίχτρες στα κρίσιμα ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής

Ο πανύψηλος τερματοφύλακας της ομάδας της Αμμοχώστου, αναφέρθηκε φυσικά στον Τιμούρ αλλά και στη μέχρι τώρα πορείας της Ανόρθωσης λέγοντας, «βρήκα τον εαυτό μου στην Κύπρο. Ήρθα μαζί με τον Οκριασβίλι και τον Νταουσβίλι και συνάντησα εδώ τον Κατσαράβα και το τεχνικό επιτελείο. Τον Τιμούρ Κετσπάγια και τον βοηθό προπονητή Σοσό Τέκια. Ήταν πολύ ενδιαφέρον. Η Ανόρθωση είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και αυτό αποτελεί τεράστια έκπληξη, καθώς άλλαξε το ρόστερ της ομάδας το καλοκαίρι κατά 90%. Κανείς δεν το περίμενε. Ωστόσο, είναι νωρίς να μιλήσουμε για το πρωτάθλημα, υπάρχει ακόμα μισή σεζόν».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ