Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κίνηση ανθρωπιάς από την Ομόνοια-Φιλοξενεί πρόσφυγες, συλλέγοντας είδη πρώτης ανάγκης

  24/01/2020 23:15
Κίνηση ανθρωπιάς από την Ομόνοια-Φιλοξενεί πρόσφυγες, συλλέγοντας είδη πρώτης ανάγκης

Κίνηση ανθρωπιάς από την Ομόνοια-Φιλοξενεί πρόσφυγες, συλλέγοντας είδη πρώτης ανάγκης

  24/01/2020 23:15

Άλλη μια σπουδαία κίνηση από την Ομόνοια όπου για ακόμη μια φορά δείχνει το κοινωνικό της και εκτός γηπέδων.

Οι πράσινοι, μετά από σχετική τους ανακοίνωση, ενημερώνουν τον κόσμο της ομάδας πως στο πολύ μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (26/01) απέναντι στην Ανόρθωση, θα φιλοξενήσουν στο γήπεδο της πρωτεύουσας πρόσφυγες που διαμένουν προσωρινά στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Διεθνούς Προστασίας στην Κοφίνου.

Συν της άλλης στην ανακοίνωσή τους οι πράσινοι, καλούν τον κόσμο της Ομόνοιας που έχει τη δυνατότητα να πάρει μαζί του στο γήπεδο παπούτσια όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Με μεγάλη χαρά θα φιλοξενήσουμε στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Ανόρθωση πρόσφυγες συνανθρώπους μας που διαμένουν προσωρινά στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Διεθνούς Προστασίας στην Κοφίνου! 

Οι πρόσφυγες θα συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατά την είσοδό τους στο γήπεδο για την έναρξη του αγώνα και θα νιώσουν τα πολύ όμορφα συναισθήματα αυτής της μοναδικής εμπειρίας. Ακολούθως θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από Θεωρείο του σταδίου, απολαμβάνοντας την καλύτερη δυνατή φιλοξενία από την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 

Η ενέργειά μας αυτή αποσκοπεί στο να στείλει το μήνυμα στους πρόσφυγες συνανθρώπους μας πως κατανοούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αυτή την περίοδο της ζωής τους, τους συμπαραστεκόμαστε και εμπράκτως τους δείχνουμε ότι είναι καλοδεχούμενοι στην Κυπριακή κοινωνία, η οποία επίσης βιώνει το δράμα της προσφυγιάς και των συνεπειών της. Είμαστε βέβαιοι πως η μέρα αυτή θα τους γεμίσει με δύναμη ώστε να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Οι διευθετήσεις γίνονται σε συνεννόηση με την Υπηρεσία Ασύλου της Κυπριακής Δημοκρατίας και με τους εθελοντές από «Το Σχολείο της Κυριακής».

Ευχαριστούμε θερμά την Υπηρεσία Ασύλου για την υπευθυνότητα που επιδεικνύει, όπως επίσης και τους εθελοντές από “Το σχολείο της Κυριακής” με τη βοήθεια, στήριξη και πρωτοβουλία των οποίων κατέστη εφικτό να διευθετήσουμε την παρουσία στο παιχνίδι με την Ανόρθωση των προσφύγων συνανθρώπων μας! «Το Σχολείο της Κυριακής» αποτελεί πρωτοβουλία εθελοντών εκπαιδευτικών. Τις Κυριακές, εθελοντές εκπαιδευτικοί και όχι μόνο, μετατρέπουν το Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Ασύλου στην Κοφίνου σε εστία μάθησης και ψυχαγωγίας για τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Επικοινωνία με “Το σχολείο της Κυριακής”
Τηλ: 99582387    
Email: sxoleiotiskyriakis@gmail.com
Facebook Page: @tosxoleiotiskyriakis

Συλλογή παπουτσιών

Όπως έχουμε πληροφορηθεί υπάρχει μεγάλη ανάγκη για παπούτσια, κυρίως ανδρικά, σε μεγέθη 40-44, για πρόσφυγες συνανθρώπους μας που προσωρινά διαμένουν στην Κοκκινοτριμιθιά. Θα θέλαμε να απευθύνουμε έκκληση στον μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως φέρει μαζί του στο γήπεδο την Κυριακή παπούτσια σε καλή κατάσταση. Θα υπάρχει ειδικός χώρος έξω από τη Δυτική κερκίδα για τη συλλογή τους. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας