Ο Καμπράλ έσωσε το λάθος του Μπεσάρα και την Πάφο από την τρικλοποδιά

Συμβιβασμός και από ένα τέρμα για Πάφος FC και Ολυμπιακό στο Στέλιος Κυριακίδης, αφού οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 1-1, στο πρώτο χρονικά ματς που διεξάχθηκε για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός ήταν αρκετά καλός και οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Ακολούθως στην επανάληψη ήρθαν και τα γκολ, καθώς στο 55’ οι μαυροπράσινοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Μπεσάρα, ενώ στο 67’ ο Καμπράλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα για την ομάδα της Πάφου.

H ταυτότητα του αγώνα:
Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ήρθε στο 6’ με τον Βα, ο οποίος έφυγε μόνος και βρέθηκε φάτσα με τον Βελλίδη, ωστόσο τον πρόλαβε ο Σαμπίνια προτού τελειώσει τη φάση.
 
Ακολούθως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα με τον Σωτηρίου. Συγκεκριμένα, μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κύπριος άσος έπιασε τη κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Ρούτκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έξαλλος ο Πάμπος πριν το ημίχρονο στο Στέλιος Κυριακίδης

Στο 12’ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι για τον Ολυμπιακό, αφού ο Κοφί φάνηκε άτυχος. Ο ποδοσφαιριστής των μαυροπρασίνων, βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και με δυνατό σουτ σημάδεψε το δοκάρι της παφιακής εστίας. Αλλαγή νωρίς για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Ακόστα πέρασε στη θέση του Ενόχ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι.

Στο 37’ ο η Πάφος πλησίασε στο να ανοίξει το σκορ, όμως το σουτ Καμπράλ, κόντραρε και η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Βελίδη.
 
Στο 55’ ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι στο σκορ με αυτογκόλ του Μπεσάρα. Συγκεκριμένα, μετά από σέντρα του Μπιλάλ, η μπάλα βρήκε στα πόδια του Μπεσάρα και ακολούθως στην εστία της παφιακής ομάδας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Κεφάλι στο σκορ ο Ολυμπιακός, άμεση απάντηση από Καμπράλ για την Πάφο

Τρία λεπτά αργότερα ο Μπιλάλ έκανε το σουτ, ωστόσο ο Ρούτκο έπεσε και μπλόκαρε μι διπλή προσπάθεια. Η Πάφος FC έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 67’. Ο Βα έφυγε στην αντεπίθεση και έδωσε στον Τόρες, ο Αργεντινός στράικερ έδωσε τη μπάλα στον Καμπράλ μέσα στην περιοχή πλάσαρε και έκανε το 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πάφος (Κάμερον Τόσακ): Ρούτκο, Φιλιώτης, Λαφράνς, Αντωνίου, Σιρόκ, Μπεσάρα, Φόλπρεχτ (76′ Πανός), Γουίλιαμς, Καμπράλ (82′ Γκοντάρντ), Βα, Ράκελς (61′ Τόρες).

Ολυμπιακός (Πάμπος Χριστοδούλου): Βελλίδης, Ψάλτης, Σωτηρίου, Σαμπίνια, Κοφί (72′ Αγιτέ), Kίκο, Ενόχ (16′ Ακόστα), Βινίσιους, Μπιλάλ, Ροτζέριο, Αζουλάο.

Σκόρερ: 67′ Καμπράλ / 55′ Mπεσάρα (αυτογκόλ)

Κίτρινες: Σωτηρίου 

Διαιτητής:  Γιώργος Νικολάου 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια