Πέναλτι, φωνές, ένταση και... τρίποντο εξάδας η ΑΕΚ

Πολύτιμη νίκη, που την φέρνει στην πρώτη εξάδα, πέτυχε η ΑΕΚ επί της ΑΕΛ με 3-1 στην Λάρνακα. Δύο γκολ με εκτελέσεις πέναλτι πέτυχε ο Ιβάν Τρισκόφσκι και ένα ο Ακοράν Ρέγιες στην επανεμφάνισή του, μετά από τρεις μήνες. Το γκολ της ΑΕΛ πέτυχε ο Χουράδο. Πολλές φωνές και ένταση από πλευράς ΑΕΛ για τις δύο υποδείξεις πέναλτι από τον Λούκα Σωτηρίου, σε δύο φάσεις που θα συζητηθούν.
 
Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
 
Ο αγώνας στη Λάρνακα ξεκίνησε με καλό ρυθμό και την ΑΕΚ να κερδίζει πέναλτι στο 14’, όταν ο Βοζίνια ανέτρεψε τον Θωμά Ιωάννου και ο Λούκας Σωτηρίου υπέδειξε το πέναλτι. Ο Ιβάν Τρισκόφσκι ευστόχησε στο πέναλτι, πετυχαίνοντας το 16ο του φετινό γκολ. Η ΑΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει και είχε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 21’, όταν η εκτέλεση φάουλ του Αγκάνοβιτς έφυγε λίγο άουτ από την εστία του Τόνιο. Η ομάδα της Λεμεσού, εν τέλει, ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 40’, με κοντινή προβολή του Χουράδο. Η ισοπαλία με 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
 
Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με υπόδειξη πέναλτι, και πάλι για την ΑΕΚ. Ο Τάντι έπεσε μέσα στην μεγάλη περιοχή από μαρκάρισμα του Λούκα Σωτηρίου στο 54’ και ο Λούκας Σωτηρίου υπέδειξε το πέναλτι. Από την επαναληπτική προβολή, δεν φάνηκε ξεκάθαρα αν υπήρχε επαφή μεταξύ των δύο παικτών. Ο Ιβάν Τρισκόφσκι ευστόχησε στο πέναλτι για το 2-1. Στη συνέχεια, η ομάδα της Λάρνακας προσπάθησε να διαχειριστεί το υπέρ της προβάδισμα, ενώ η ΑΕΛ αντεπιτέθηκε, με στόχο το κέρδος. Η ομάδα της Λάρνακας πέτυχε και τρίτο γκολ στο 77’. Ο Ακοράν ελίχθηκε ωραία και με πολύ ωραίο σουτ, σκόραρε για το 3-1, μέσα σε αποθέωση.
 
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΕΚ: Τόνιο, Ταντί, Τρουγιόλς, Τρισκόφσκι (66’ Ακοράν), Τέτε (87' Κωνσταντίνου), Χέφελ, Φιόλιτς (46’ Άμπραχαμ), Γκονζάλεθ, Ιωάννου, Πλάνας, Σάστρε

ΑΕΛ:Βοζίνια, Α. Τεϊσέιρα, Γκοντάλ (56’ Ράσο), Γουίλερ, Χ. Κυριάκου (78’ Τεξέιρα), Αβραάμ, Γκαστανιάγα (76’ Τόρες), Μεντόγεβιτς, Αγκάνοβιτς, Μαέ, Χουράδο

Σκόρερ: 16’ 55’ Τρισκόφσκι, 77’ Ακοράν / 40’ Χουράδο

Κίτρινες: Ταντί, Σάστρε / Χουράδο, Α. Τεϊσέιρα

Κόκκινες:

Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα γκολ του αγώνα:
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών