Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ετοιμάζει αντεπίθεση από τα... ένδεκα βήματα ο Σοφοκλέους-Μιλά δημόσια

  25/01/2020 22:06
Ετοιμάζει αντεπίθεση από τα... ένδεκα βήματα ο Σοφοκλέους-Μιλά δημόσια

Ετοιμάζει αντεπίθεση από τα... ένδεκα βήματα ο Σοφοκλέους-Μιλά δημόσια

  25/01/2020 22:06
Καζάνι που βράζει η ΑΕΛ μετά την ήττα που δέχθηκε στην Αρένα από την ΑΕΚ με 3-1, ένας αγώνας ο οποίος έφερε θύελλα αντιδράσεων από τη πλευρά των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού.

Οι παράγοντες της λεμεσιανής ομάδας μετά το τέλος του ματς διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη διαιτησία του Λούκα Σωτηρίου, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Σοφοκλέους, εισέβαλε στα αποδυτήρια και τα έβαλε με τους ορισμούς του Κώστα Καπιτανή.
Την ίδια ώρα, ο γενικός αρχηγός της ομάδας της Λεμεσού, Θεόδωρος Αντωνίου, προανήγγειλε καταγγελία στην UEFA, στην οποία όπως ανέφερε θα καταθέσει DVD για τα διαιτητικά λάθη σε βάρος της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια.

Παράλληλα, ανέφερε ότι θα ληφθούν μέτρα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρηση της ΑΕΛ από το πρωτάθλημα. Η ομάδα της Λεμεσού διαμηνύει πως είναι ετοιμοπόλεμη να βγει στην αντεπίθεση, δίνοντας στοιχεία στη δημοσιότητα.
 
Η διοίκηση της ΑΕΛ αναμένεται να πραγματοποιήσει αύριο έκτακτη συνεδρία, ώστε να κλειδώσουν τα επόμενα τους βήματα, ενώ πιθανόν τη Δευτέρα ο Ανδρέας Σοφοκλέους θα παραχωρήσει δημοσιογραφική διάσκεψή, στην οποία θα μιλήσει για τα διαιτητικά λάθη, καθώς και για τον Κώστα Καπιτανή τον οποίο δείχνει ως υπαίτιο για τους ορισμούς των διαιτητών.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας