Τα είπε με Παπασταύρου ο Σαββίδης, τον κάλεσε να δώσει στοιχεία για στημένα

Με τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου, συνομίλησε χθες (26/1) μετά το ντέρμπι στο ΓΣΠ, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την ομάδα του.
 
Ο υπουργός Δικαιοσύνης μετά το τέλος του αγώνα, είχε συνομιλία με τον κύριο Παπασταύρου, τον οποίο κάλεσε εάν έχει να καταθέσει στοιχεία που αφορούν τη διαφθορά στο κυπριακό ποδόσφαιρο, με τον Γιώργο Σαββίδη ν' αναφέρει πως η κυβέρνηση δεν υπάρχει περίπτωση να συγκαλύψει οποιαδήποτε καταγγελία.
 
Σε δηλώσεις του στο Προεδρικό, μετά το Υπουργικό Συμβούλιο, ανέφερε ότι: «Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον Πρόεδρο της Ομόνοιας χθες στο γήπεδο. Σίγουρα οι Αρχές και η Αστυνομία και εγώ ο ίδιος τον παρότρυνα αν υπάρχει οτιδήποτε για το οποίο νιώθει ότι υπάρχουν στοιχεία να το καταγγείλει και θα εξεταστεί».
 
Παράλληλα, ο Γιώργος Σαββίδης, τόνισε πως «δεν υπάρχει περίπτωση να συγκάλυψη η Κυβέρνηση την οποιαδήποτε καταγγελία. Μακάρι να υπάρχουν στοιχεία και να στοιχειοθετούνται και η Αστυνομία θα προχωρήσει με τον σωστό τρόπο για να εξιχνιαστούν οι υποθέσεις χωρίς κανένα περιορισμό».
 
Σε ό,τι αφορά το κλιμάκιο της UEFA που έφθασε στην Κύπρο, ο υπουργός Δικαιοσύνης, αναμένεται να συναντηθεί μαζί τους αύριο (28/1), ενώ η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας παρακάθισε το πρωί σε σύσκεψη με την ηγεσία της Αστυνομίας.
 
 «Προγραμμάτιζα να δω το κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ σήμερα στις τρεις. Όμως το τρίτο μέλος του κλιμακίου φτάνει απόψε στην Κύπρο μετέθεσα τη συνάντηση για αύριο στο υπουργείο δικαιοσύνης», ήταν το καταληκτικό σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Στους 400 οι εθελοντές του FIBA EuroBasket 2025 στην Κύπρο
Οι δέκα ομάδες που εξασφάλισαν θέση στα τελικά του Μουντιάλ 2026
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκτά τον τίτλο του «Σερ» από τον βασιλιά Κάρολο
Εμπλέκουν Κούσιο για την προεδρία της ΚΟΠ-Ασταμάτητη η ονοματολογία για το διάδοχο του Γιώργου Κούμα
Δίνει συνέχεια στην κόντρα ο Αταμάν-«Aν βρίσουν πάλι την Τουρκία, θα το ξανακάνω»
Μια ανάσα από Μίσιτς η Φενέρ
Έκλεισε η μεταγραφή Ντ' Αλμέιδα-Σφίγγα για Μπράουν και Σιήκκη ο Φανούριος
Δυνατό τεστ για την Εθνική-Κοντράρεται με τη Βουλγαρία στο «Hristo Botev»
Μόισες Καϊσέδο... Ο μασκοφόρος κατακτητής με τα μπλε!