Τα κρίσιμα σφυρίγματα για τα πέναλτι Ομόνοιας, Ανόρθωσης και Απόλλωνα

Τις επίμαχες φάσεις των αγώνων της 17ης αγωνιστικής σχολίασε ο πρώην διαιτητής, Γιαννάκης Κυπριανίδης, στην εκπομπή του ΡΙΚ, «Γκολ και Θέαμα».
 
Δόξα-ΑΠΟΕΛ:  

Για τη φάση του 20’, σωστή η παράβαση του πέναλτι για τον ΑΠΟΕΛ.
 
Απόλλων-Εθνικός Άχνας: 
 
Για τη φάση του 15’ σωστά ο βοηθός άφησε τη φάση να συνεχιστεί και ο Απόλλωνας σκόραρε με τον Παπουλή.

Για τη φάση του 55’ γίνεται μια διεκδίκηση στην περιοχή του Εθνικού το πλάνο δεν βοηθά.

Για τη φάση του 82’ που κέρδισε πέναλτι ο Εθνικός. Δεν έπρεπε να δοθεί το πέναλτι και ούτε κίτρινη κάρτα στον Σακέτι. Κακώς δόθηκε το πέναλτι.
 
Ομόνοια-Ανόρθωση: 

Για τη φάση του 3’, βλέπουμε πως ο παίχτης παίζει πρώτος και καθαρά την μπάλα και έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Αν ήταν και λίγα μέτρα πιο πίσω θα έβλεπε την παράβαση. Είναι καθαρό πέναλτι.

Στη φάση του 27', σωστά δεν δόθηκε πέναλτι. Για το λόγω ότι η μπάλα έσκασε μπροστά από τους δυο ποδοσφαιριστές ο αμυντικός (σ.σ Λάνγκ), είχε το δικαίωμα να καλύψει την μπάλα.
 
«Θα μπορούσε να δώσει κάρτες ο διαιτητής, αλλά σεβάστηκε το παιχνίδι, τις δυο ομάδες και άφησε το παιχνίδι να παιχτεί χωρίς να το σταματά σωστά. Πολύ σωστός και ο χρόνος των καθυστερήσεων».
 

Δειτε Επισης

Ήττα 1-3 για την Ομόνοια σε φιλικό με αντίπαλο την Τερμάλικα
Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ
Νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας ο Κρίστιαν Κάρλσεν
Η τοποθέτηση της Ομόνοιας για τη συνάντηση ανάμεσα σε Παπασταύρου και Χάρη Λοΐζίδη
Διαθέσιμα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με την Αυστρία
Το αντίο του Τσεπάκ στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ-«Μου δώσατε μια δεύτερη οικογένεια»
BINTEO: Με χρυσό γκολ του Καμπρέρα κέρδισε την Παρτιζάν και πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ
Oι εκλεκτοί του Ιδιάκεθ κόντρα στην Παρτιζάν
Αποκάλυψε προτάσεις από Ισπανία και Ιταλία πριν την κάθοδο του στην Ομόνοια ο Γιόβετιτς
Ανακοίνωσε Τσεπάκ και Κιντιγιά η ΕΝΥ Ύψωνα