Να χτίσει σερί για να πάρει ψυχολογία o ΑΠΟΕΛ

Το ζητούμενο και το λογικό έπραξε ο ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι κόντρα στη Δόξα και έτσι οι γαλαζοκίτρινοι επανήλθαν στις νίκες, μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα απέναντι σε Ανόρθωση, Εθνικό και Απόλλωνα.

Οι ποδοσφαιριστές του Κόρε Ίνγκμπρικτσεν, καθάρισαν από το ημίχρονο την ομάδα της Κατωκοπιάς και έτσι δικαιολογημένα παρά την όλη μουρμούρα, έριξαν ρυθμούς στο β’ μέρος, μιας και το πρόγραμμα αυτό επιβάλει.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξεχώρισε ο Ντε Βινσέντι και δίνει μάχη με Μαγκουάιαρ, Σίλβα και Εντουάρ

Επιπλέον, ο Τόμας Ντε Βινσέντι είδε δίκτυα μετά από αρκετό καιρό και μάλιστα εις διπλούν. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των γαλαζοκιρίνων μάλιστα, ήταν και αυτός που σέρβιρε το τρίτο τέρμα στον πρώτο σκόρερ των γαλαζοκιτρίνων, Γιώργο Μερκή. Χωρίς αμφιβολία, το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Δόξα, είναι από τα παιχνίδια που προσφέρονται στον Ντεβι για να βρει δίκτυα και να πάρει ψυχολογία.

Πέραν αυτού, για να ξεκινήσει να θυμίζει ξανά τον παλιό καλό Ντε Βινσέντι, πρέπει και επιβάλλεται να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Όσα και αν χρειαστούν, αυτό επιβάλλεται.

Από εκεί και πέρα, οι πρωταθλητές, έχουν ενώπιον τους ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι την ερχόμενη Τετάρτη (29/01), απέναντι στον Απόλλωνα, στον επαναληπτικό του Τσιρείου. Εκεί, ο ΑΠΟΕΛ έχασε με 1-0 και έτσι καλείται να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα και να πάρει την πρόκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα πετροδόλαρα δελεάζουν Γκέντζογλου

Μια πρόκριση που αν έρθει, είναι ικανή να ανατρέψει τα πάντα. Είναι ζωτικής σημασίας το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα, αφού θα είναι μια μεγάλη τονωτική ένεση στην ψυχολογία ολόκληρης της ομάδας.

Πέραν αυτού, ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει να χτίσει ένα σερί το οποίο θα βοηθήσει να ανακτήσει ψυχολογία και αυτό θα επέλθει μέσα από συνεχόμενες νίκες.

Το ποδόσφαιρο που θέλει να παίζει ο Κόρε Ίνγκεμπρικτσεν, είναι φτιαγμένο γύρω από την ψυχολογία. Δεν είναι τυχαίο πως στις τρεις νίκες που μετρά ο ΑΠΟΕΛ, επί Νορβηγού τεχνικού σκόραρε στα δυο παιχνίδια τέσσερα τέρματα (Ολυμπιακός, Ένωση) και στο άλλο τρία (Δόξα).
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου