Το ιατρικό... φιρμάνι για Τάμαρι και οι αγώνες που χάνει

Στα τελευταία νέα που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ, συμπεριλαμβανομένου και του τραυματισμού του Μούσα Αλ Τάμαρι, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου των πρωταθλητών, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0. 
 
O Ιορδανός εξτρέμ ταλαιπωρείται από θλάση και θα μείνει εκτός για μια εβδομάδα, ενώ θα χάσει τους αγώνες με Απόλλωνα και Νέα Σαλαμίνα.
 
Αναλυτικά:
Για τον τραυματισμό του Τάμαρι και το ιατρικό δελτίο: «Ο Τάμαρι έχει θλάση και θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας (σ.σ. Απόλλωνα και Νέα Σαλαμίνα) και θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το επόμενο. Δεν είναι τόσο σοβαρό όσο φοβόμασταν. Αυτό λέει η ιατρική μας ομάδα. Στο δελτίο την τελευταία εβδομάδα ήταν οι Βούρος και Αλωνεύτης, πιστεύω ότι δεν θα είναι ούτε κι αυτοί διαθέσιμοι».
 
Αν ενδιαφέρει ο Χουλτ: «Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον Χουλτ, όχι για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή».
 
Για τον Γκέντσογλου: «Συζητάμε με τον Γκέντσογλου για να λύσουμε τη συνεργασία μας, είναι κάτι που γίνεται εδώ και μέρες με τον Σάββα, αλλά ακόμη δεν έχει καταλήξει».
 
Για τις τοποθετήσεις του Σταύρου Παπασταύρου: «Η Ομόνοια είχε προχωρήσει σε ανακοίνωση ότι θα καταθέσει στοιχεία και εμείς είχαμε πει είναι ότι αυτό που αναμένει είναι την κατάθεση. Βρισκόμαστε αρκετές μέρες μετά από την ανακοίνωση αλλά δεν έχει καμία κατάθεση, πέρα από την αναφορά του κ. Παπασταύρου ότι τον προσέγγισαν. Περιμένουμε την κατάθεση του κ. Παπασταύρου για αυτές τις καταγγελίες. Είμαστε μια ομάδα που έχει υποφέρει αρκετά από αυτές τις αναφορές. Θα πρέπει όλοι όσοι έχουν στοιχεία να τα καταθέσουν για να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ