Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Βράζουν οι Απολλωνίστες για τον ορισμό του Χριστοδούλου

  28/01/2020 14:16
Βράζουν οι Απολλωνίστες για τον ορισμό του Χριστοδούλου

Βράζουν οι Απολλωνίστες για τον ορισμό του Χριστοδούλου

  28/01/2020 14:16

Καζάνι που βράζει είναι οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα μετά τον ορισμό του 4ου διαιτητή, Χριστοδούλου Κυριάκο, στον αυριανό (29/1) επαναληπτικό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ για το κύπελλο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο άρχοντας της αναμέτρησης στο ΑΠΟΕΛ-Απόλλων

Αναλυτικά:

Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 προειδοποιεί και στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι θα υπερασπιστεί μέχρι τέλους την ομάδα και να μην νομίζουν κάποιοι ότι επειδή δεν πάμε γήπεδο ότι έχουν ελεύθερο το πεδίο να κάνουν ότι θέλουν.

Ο ορισμός του Χριστοδούλου Κυριάκου μας βρίσκει εντελώς αντίθετους.

Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 δεν θα μείνει καθόλου αδιάφορος για αυτό τον ορισμό διαιτησίας από τους υπεύθυνους-ανεύθυνους της ΚΟΠ.

Εδώ και τρεις μέρες φωνάζουμε για τον εν λόγο διαιτητή και για τα λάθη που έκανε στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας, και εσείς προκλητικά τον ορίζετε ξανά ως 4ο διαιτητή σε μια τόσο σημαντική αναμέτρηση για την ομάδα μας;

Η ομάδα μας εδικαιούτο δύο πέναλτι στον συγκεκριμένο αγώνα και δεν πήρε ούτε σφύριγμα, όπως λανθασμένη ήταν και η απόφαση του να καταλογίσει πέναλτι εναντίον της ομάδας μας.

Κάθε βδομάδα ή ομάδα μας κερδίζει τηλεοπτικά πέναλτι.

Πως περιμένετε κύριοι να γίνει κάθαρση στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου, εφόσον συνεχίζετε οι ίδιοι να δημιουργείτε με την αδιαφορία σας προκατάληψη στο φίλαθλο κοινό του Απόλλωνα

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας