Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ασπίδα προστασίας από τον Μασιά σε διαιτητές και αιχμές προς τους παράγοντες

  28/01/2020 19:23
Ασπίδα προστασίας από τον Μασιά σε διαιτητές και αιχμές προς τους παράγοντες

Ασπίδα προστασίας από τον Μασιά σε διαιτητές και αιχμές προς τους παράγοντες

  28/01/2020 19:23
Στην κυπριακή διαιτησία, τις δηλώσεις του προέδρου της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου και την διαφθορά στο κυπριακό ποδόσφαιρο αναφέρθηκε ο πρώην διαιτητής και νυν μάνατζερ, Δημήτρης Μασίας, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποκάλυψε κρούση προς τους Χριστοφή και Γουίλερ ο Μασιάς

«Είναι βαρετή λέξη το διεφθαρμένοι, ο απλός κόσμος έλεγε να φύγει ο Τράττος, Μασιάς κτλ. Έφυγαν αυτοί και πάλι μιλούν για αδυναμίες. Δεν πρέπει σε κάθε λάθος να συνηγορούμε για διεφθαρμένα, εμείς φανατίζουμε τον κόσμο με τα λεγόμενα και τις συμπεριφορές μας. Προκαλούμε ένταση και προκατάληψη. Το πρώτο κακό είναι οι παράγοντες, κάνουν πανικό 1-2 χρόνια και μετά αποχωρούν. Να μην στοχοποιούμε τους διαιτητές ως το πρόβλημα του ποδοσφαίρου, δεν υπάρχουν σκόπιμα λάθη. Να διαιτητεύσεις της Ομόνοιας με 20 χιλιάδες κόσμο και να δεις που κατηφορίζει το γήπεδο. Στο ματς με την Πάφο είχε ένα πέναλτι αλλά γενικά ήταν εξαιρετικός ο διαιτητής. Ένας σωστός διαιτητής που αγαπά την δουλειά του θα προσπαθήσει να κάνει την δουλειά του σωστά. Έκανα ασυλίες και δεν είχα κόμπλεξ με παράγοντες τον καιρό που ήμουν διαιτητής».


«Εκπροσωπεί από τα μεγαλύτερα σωματεία της Κύπρου, δεν θέλω να μπω σε περαιτέρω σχολιασμούς, ίσως να ξέρει καλύτερα από εμάς. Βγάζουμε επικεφαλίδες χωρίς να πάει στο δικαστήριο το ποδόσφαιρο, καλύτερα να δούμε κάποια καλά που έχει και να το αγαπήσουμε, είχαμε τρεις διαφορετικές ομάδες τα τελευταία 5 χρόνια σε ομίλους. Σε αυτά πρέπει να επενδύσουμε αλλά και τα πλείστα σωματεία έχουν ξοφλήσει τα χρέη τους με παράδειγμα την Σαλαμίνα, βγάζει υγεία. Όπως και τον Ολυμπιακό, είναι εκεί, δυνατός. Με την κάρτα οπαδού δεν είχαμε επεισόδια εντός των γηπέδων, υπάρχουν θετικά. Η διαιτησία έχει βελτιωθεί, το ποδόσφαιρο κάθε χρόνο ανεβαίνει επίπεδα», κατέληξε για τις δηλώσεις του προέδρου της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου, και το κυπριακό ποδόσφαιρο. 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας