Οι σκέψεις του απρόβλεπτου Κόρε και τα σενάρια με τους νέους για πρόκριση

Άπαντες στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ στρέφουν την προσοχή του στο κύπελλο και στο σημερινό (16:30) παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ, με απώτερο στόχο την ανατροπή του 1-0 (σ.σ. σκορ πρώτου αγώνα) και την πρόκριση στους 8 του θεσμού.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι το περασμένο Σαββατοκύριακο επανήλθαν στις νίκες στο ματς με τη Δόξα και καθάρισαν τον αγώνα από τα πρώτα λεπτά, αφού προηγήθηκαν από το πρώτο ημίχρονο με 3-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Πριν μια βδομάδα στο Τσίρειο στάδιο επίσης, ο ΑΠΟΕΛ απέδειξε πως δεν υποτιμά το θεσμό του κυπέλλου και θα παίξει τα ρέστα του στον επαναληπτικό του ΓΣΠ. Είναι γεγονός πως ο σύλλογος της Λευκωσίας, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, ωστόσο αδικήθηκε από το τελικό αποτέλεσμα γιατί θα μπορούσε να φύγει από τη Λεμεσό, τουλάχιστον με την ισοπαλία.

Ο Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν, θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μάικ Γένσεν, Μούσα Αλ Τάμαρι, Πραξιτέλη Βούρου και Στάθη Αλωνεύτη, ενώ στα θετικά είναι συμπερίληψη στην αποστολή του Μπιορν Σιγκούρνταρσον, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο άρχοντας της αναμέτρησης στο ΑΠΟΕΛ-Απόλλων
 
Ο Νορβηγός τεχνικός στη σύντομη του παρουσία στον Αρχάγγελο έδειξε πως είναι απρόβλεπτος, αφού και στην πρώτη αναμέτρηση στο Τσίρειο, πραγματοποίησε εκτενές ροτέισον. Έριξε στη μάχη τους Ανδρέα Μακρή, Χρίστο Σιέλη και Μπόι Βάτερμαν, ενώ έδωσε φανέλα βασικού στους νεοαποκτηθέντες Μίλαν Γέφτοβιτς και Μάικ Γένσεν.

Από εκεί και πέρα, τις περισσότερες πιθανότητες για να βρεθεί κάτω από το δοκάρια συγκεντρώνει ο Βάτερμαν. Σε περίπτωση που οι Ανδρέας Μακρής και Χρίστος Σιέλης μείνουν στον πάγκο, η τετράδα της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς στο δεξί άκρο και Νικόλα Ιωάννου στο αριστερό. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Βουγιαντίν Σάβιτς και Γιώργο Μερκή.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής δεδομένη είναι η παρουσία του Τόμας Ντε Βισνέντι, ο οποίος στον αγώνα με τη Δόξα έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Λούκας Σόουζα, Ούρος Μάτιτς και Άλεφ διεκδικούν φανέλα βασικού δίπλα στον αρχηγό των γαλαζοκιτρίνων.

Στα φτερά της επίθεσης ο Μίλαν Γέφτοβιτς αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Μούσα Αλ Τάμαρι στη δεξιά πτέρυγα και στην αριστερή κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Γιώργος Εφραίμ. Στην αιχμή του δόρατος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί ο Μπιορν Σιγκούρνταρσον ή να αγωνιστεί ένας εκ των Λίνους Χαλένιους και Αντρίγιαν Πάβλοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου