Μετά τον Παπασταύρου… η μπάλα στον Σοφοκλέους-Ζητά στοιχεία η Αστυνομία

Μετά τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου, ο οποίος κλήθηκε να δώσει στοιχεία στην Αστυνομία σε σχέση με τις δημόσιες καταγγελίας του περί στημένων αγώνων, σειρά παίρνει ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους.
 
Οι δύο πρόεδροι, ήταν τα πρόσωπα που μίλησαν δημόσια για στημένους αγώνες και για διαφθορά στο κυπριακό ποδόσφαιρο, ενώ προανήγγειλαν καταγγελίες στην UEFA, στην οποία διαμήνυσαν πως θα δώσουν στοιχεία. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες, από τη μια πλήττει το κυπριακό πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη αφήνει σκιές γύρω από πρόσωπα και ομάδες, με τις διωκτικές Αρχές να σηκώνουν το γάντι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο πράσινος γίγαντας, η δεύτερη προσθήκη και οι δύο φευγάτοι στην Ομόνοια
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία της Αστυνομίας έδωσε οδηγίες προς το ΤΑΕ Αρχηγείου ώστε να κατατεθούν στοιχεία από τους προέδρους με σκοπό να διερευνηθούν οι ισχυρισμοί, ενώ ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε και ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος κάλεσε άπαντες να δώσουν στοιχεία στις Αρχές για πάταξη της διαφθοράς.
 
Μετά τον Παπαυσταύρου, ανακριτές θα ζητήσουν εντός της ημέρας, στοιχεία από τον Αντρέα Σοφοκλέους, ο οποίος είχε δηλώσει πως έχει συλλέξει στοιχεία και βίντεο με τα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΛ, τα οποία θα παραδώσει στην UEFA. Οι ανακριτές, αναμένεται να ζητήσουν από τον πρόεδρο της ομάδας της Λεμεσού να καταθέσει στοιχεία που πιστεύει ότι δείχνουν διαφθορά.
 
Για κατάθεση, είχε κληθεί και ο πρόεδρος της Ομόνοιας, ο οποίος στην διάσκεψη τύπου που παραχώρησε, ανέφερε πως είχε προσεγγιστεί για εξαγορά πρωταθλήματος, δείχνοντας έτσι πως γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις από πρώτο χέρι, ενώ διαμήνυσε πως θα παραχωρήσει στοιχεία στην UEFA, αφού όπως είπε, δεν έχει εμπιστοσύνη στις κυπριακές Αρχές.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: To ξεχωριστό ευχαριστώ, η άποψη για Παπασταύρου και η αδικία της ΑΕΛ
 
Ο Σταύρος Παπασταύρου είχε ακολούθως μετά τη συνέντευξη Τύπου συνάντηση με τον Αρχηγό Αστυνομίας, ενώ αργότερα κλήθηκε να δώσει κατάθεση και στοιχεία. Πράγμα το οποίο δεν έπραξε ο κ. Παπασταύρου, φεύγοντας για Αμερική και αφήνοντας πίσω του σκιές, αφού από τη μια εμφανίστηκε να θέλει να συμβάλει στην πάταξη της διαφθοράς στο κυπριακό ποδόσφαιρο, ενώ από την άλλη δεν έδωσε στοιχεία προς διερεύνηση.
 
Πάντως, η Αστυνομία δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει να περνούν απαρατήρητες αυτές οι δημόσιες αναφορές, ενώ με τη λήψη καταθέσεων από όσους προβαίνουν σε καταγγελίες για διαφθορά, θέλει να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα πως είναι έτοιμη να διερευνήσει και όλοι, εάν πραγματικά θέλουν να συμβάλουν στην πάταξη της διαφθοράς, θα πρέπει να δώσουν στοιχεία και όχι να δημιουργούνται απλά εντυπώσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Προχωρεί σε διπλή αξιολόγηση διαιτητών η ΚΟΠ με ξένους παρατηρητές

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς