Απέδρασε από το Μακάρειο με Ντάρμπισαϊαρ σε… τρελά κέφια η Ομόνοια

Ακόμη μια νίκη για την Ομόνοια η οποία επικράτησε του Ολυμπιακού 2-0, με ορεξάτο τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ στο πρώτο μέρος, σε παιχνίδι που διεξάχθηκε στο Μακάρειο στάδιο, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

Αν και ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που μπήκε φορτσάτα στο παιχνίδι, στη συνέχεια η Ομόνοια ήταν αποτελεσματική, δημιούργησε ευκαιρίες και προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά από το πρώτο μέρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανοίγει τον δρόμο για το τρίποντο με τον συνήθη ύποπτο η Ομόνοια

Στην επανάληψη το τριφύλλι δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, από τον Ολυμπιακό, έλεγξε το παιχνίδι και διαχειρίστηκε σωστά το υπέρ του αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς για την Ομόνοια, ήρθε στο 14’, με τον Γκόμεθ να κάνει το σουτ, ωστόσο ο Βελλίδης ήταν σε ετοιμότητα και είπε όχι στον Ισπανό μέσος.

Δύο λεπτά αργότερα ο Λέσιακς μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, ο οποίος πήγε να κάνει το γύρισμα, όμως τον σταμάτησε και πάλι ο κίπερ του Ολυμπιακού, Βελλίδης.

Στο 21’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τιάγκο, ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ βρέθηκε φάτσα με τον Βελλίδη και έκανε το 1-0. Αρχικά ο Λανγκ πήρε την κεφαλιά και η μπάλα έφθασε στον αρχηγό της Ομόνοιας, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε και έσπρωξε την μπάλα στο αντίπαλο πλεχτό από κοντινή θέση.

Πολύ καλή στιγμή και πάλι για το τριφύλλι με τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ, καθώς σε κοντινή απόσταση από την εστία του Ολυμπιακού έκανε το σουτ, ωστόσο η μπάλα πέρασε ψηλά έξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πλήγωσε και πάλι τον Ολυμπιακό με το 10ο του γκολ ο Ντάρμπισαϊαρ

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου μέρος, η Ομόνοια πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον αρχηγό της, Ματ Ντάρμπισαϊαρ. Μετά από σέντρα του Μαυρία από τα δεξιά, ο Άγγλος επιθετικός με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0 για τους πράσινους και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με το 2-0.

Μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια, με το καλημέρα της επανάληψης, αφού ο Ντάρμπισαϊαρ άγγιξε το χατ-τρικ. Από κοντινή θέση ο αρχηγός των πρασίνων έκανε το πλασέ, ωστόσο ο Βελλίδης πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση και έδιωξε την μπάλα.

Επικίνδυνη σέντρα από τον Ζαχαρίου, όμως ο Παντιλιμόν μπλόκαρε με ευκολία στο 63'. Στη συνέχεια ο Κίκο έκανε τη μπαλιά στο 71’, ωστόσο ο Παντιλίμον ήταν σε ετοιμότητα και μάζεψε την μπάλα από την κεφαλιά του Ζαχαρίου. Στο 92' ο Αζουλάο έκαν την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα πέρασε έξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Αποχώρησε τραυματίας ο Τράττος από το Μακάρειο

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Πάμπος Χριστοδούλου): Βελλίδης, Ψάλτης, Σαμπίνια, Νάνι, Κίκο, Ακόστα, Οικονομίδης, Βινίσιους (66′ Αγιτέ), Ζαχαρίου, Μπιλάλ (40′ Κοφί), Αζουλάο.

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Παντιλίμον, Λάνγκ, Λούφτνερ, Χούμποτσαν, Λέτσγιακς (32′ Μποτεάκ), Μαυρίας, Γκόμεθ, Γκόμες, Ορτέγα (84′ Ακιντόλα), Τιάγκο, Ντάρμπισαϊρ.

Σκόρερ: 21′, 42′ Ντάρμπισαϊρ

Kίτρινες: Nάνι, Ακόστα 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αγωνία με Λέσιακς στην Ομόνοια-Αποχώρησε με πρόβλημα

Δειτε Επισης

Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας