Πανηγυρίζει σαν ομάδα, ανεβαίνει σαν ομάδα, χρειάζεται όμως… χρόνο

Αναμφίβολα το ποδόσφαιρο, είναι το πιο διαδεδομένο σπορ στον κόσμο. Mέσα από τις στιγμές του, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις διάφορα συναισθήματα. Λύπες, χαρές, απογοήτευση, ανατροπές, πάθος και άλλα τόσα... Στο τέλος όμως του παιχνιδιού, αυτό που μετρά και έχει σημασία, είναι η ουσία και το αποτέλεσμα.
 
Έτσι και ο ΑΠΟΕΛ, αυτό πρέπει να κρατήσει από τον χθεσινό αγώνα (02/02) απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Αν και δυσκολεύτηκαν αρκετά οι ποδοσφαιριστές του Κόρε Ίνγκεμπρικτσεν, εντούτοις κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, με τη βοήθεια αρχικά του Λαμπότ και στη συνέχεια του Σόουζα, που λειτούργησε αυτή τη φορά σωστά σαν κρυφός επιθετικός.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πάνε ΓΣΠ με πορεία οι πορτοκαλί για το ντέρμπι με την Ανόρθωση
 
Οι γαλαζοκίτρινοι, για άλλο ένα παιχνίδι, στερούνταν ενέργειας και δημιουργικότητας, ενώ η εμφάνιση της ομάδας χαρακτηρίζεται για άλλη μια φορά, προβληματική.  
 
Πολύ σωστές ήταν και οι δηλώσεις του τεχνικού των γαλαζοκιτρίνων, όσο αφορά τις προπονήσεις της ομάδας. Τα βήματα προόδου και ανάπτυξης των ποδοσφαιριστών σε επίπεδο χημείας, φιλοσοφίας και συστήματος προπονητή, είναι πολύ μικρά. Το βεβαρημένο πρόγραμμα των πρωταθλητών, δεν δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή για αρκετές προπονήσεις, που γίνονται σίγουρα και σε χαμηλές εντάσεις, σε σχέση με τα προβλεπόμενα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Τα δώρα των Λαμπότ, Μιχαήλοβιτς και η σεντερφορίσια κεφαλιά Σόουζα
 
Στα του παιχνιδιού, ο Λούκας Σόυζα, άρεσε με την παρουσία του σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια. Εκτός του τέρματος που πέτυχε ο Βραζιλιάνος, λειτούργησε σωστά, σαν κρυφός κυνηγός. Επίσης, όταν ο 29χρονος μέσος ανέβηκε, υπήρχε η σωστή κάλυψη, με τον ίδιο να τρέχει άμεσα για να καλύψει χώρους.
 
Επιπλέον, με την αλλαγή του Ντε Βινσέντι, δόθηκε η ευκαιρία στον Γένσεν να λειτουργήσει σαν 10αρι. Ο Δανός, έδειξε πως ξέρει αρκετά καντάρια μπάλας και μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία σαν αντί Ντε Βινσέντι, όταν και εφόσον χρειαστεί.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το σχόλιο του Κόρε για τον τελικό με Ανόρθωση και η απάντηση για τη λίστα
 
Ο Γουήλερ, ήρθε για να διαψεύσει όλους όσους έλεγαν πως ο ΑΠΟΕΛ δεν χρειάζεται αριστερό μπακ. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει πως ο Νικόλας Ιωάννου δεν είναι ικανός, αλλά δεν είναι η φυσική του θέση. Ο Γουήλερ, ήρθε να προσδώσει ποιότητα και ακόμη μια ποιοτική λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο νεαρός, έδειξε από το πρώτο παιχνίδι πως μπορεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα του, με πολύ καλά ανεβάσματα αλλά και καλή αμυντική λειτουργία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι συζητήσεις Πετρίδη και ο συγκινημένος κύριος Αντωνάκης
 
Από την άλλη και στα αρνητικά, ο Γέφτοβιτς έδειξε πως χρειάζεται αρκετό χρόνο ακόμη. Φαίνεται πως δεν έχει μπει στο «πετσί» της ομάδα, αφού δεν βρήκε την απαιτούμενη ακόμη χημεία. Την ίδια ώρα, o Πάβλοβιτς, δεν σκόραρε για ακόμη ένα παιχνίδι και όσο συμβαίνει αυτό, θα είναι αρκετά κάτω, αφού χρειάζεται να σκοράρει για να βρει τα πατήματά του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σόουζα: Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, ούτε την Ανόρθωση
 
Η απόδοση των γαλαζοκιτρίνων, για ακόμη μια φορά δεν ήταν καλή και αυτό πρέπει να αρχίσει σιγά σιγά να αλλάζει, καθώς θα έρθει και η στιγμή που δεν θα έρχονται οι νίκες. Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται σερί νίκες για να πάρει ψυχολογία και να μπει η ομάδα σε μια κανονικότητα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Η προσοχή στραμμένη σε ΓΣΠ και Αρένα
ΒΙΝΤΕΟ: Μπούκαραν στη συνέντευξη Τύπου και... τρέλαναν τον Ηλία Χαραλάμπους οι παίκτες του
ΒΙΝΤΕΟ: Με φωτοβολίδες, πυροτεχνήματα και συνθήματα «έκαψαν» τη Λευκωσία οι οπαδοί της Ομόνοιας 29Μ
Το σήκωσε η Ομόνοια Αραδίππου και ανεβαίνει επίσημα με Ομόνοια 29Μ και ΕΝΠ
Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς