Η ήττα που πληγώνει τον Απόλλωνα και τα... νεύρα του Γιαννιώτα

Κάθε ήττα σε ντέρμπι πληγώνει και αυτό είναι που μένει από το χθεσινό (02/02) τοπικό λεμεσιανό ντέρμπι για τον Απόλλωνα. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή υστέρησε πάρα πολύ σε σχέση με προηγούμενες παρουσίες της και ηττήθηκε δίκαια, μετά από τον περασμένο Οκτώβριο.

Η παραδοχή του προπονητή της ομάδας στη συνέντευξη Τύπου, πως ο Απόλλωνας έχασε απόλυτα δίκαια το παιχνίδι λέει όλη την αλήθεια για το τι διεμήφθη στα ενενήντα (και βάλε) λεπτά του παιχνιδιού.
 
Οι γαλάζιοι της Λεμεσού παρουσιάστηκαν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων, δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που βρήκαν και έχασαν για δεύτερη φορά από τον ίδιο αντίπαλο, μέσα στη φετινή σεζόν.

Αυτό που έχει σημασία μετά το ντέρμπι είναι η άμεση επαναφορά και η επιστροφή στις επιτυχίες, ώστε να αρχίσει ξανά η αντεπίθεση του. Αυτή διακόπηκε, έστω και προσωρινά, όμως η ποιότητα του ρόστερ είναι εκεί και υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για την εκπλήρωση των μεγαλεπήβολων  στόχων, οι οποίοι έχουν τεθεί.

Το τοπικό λεμεσιανό ντέρμπι έβγαλε και απουσίες, ενόψει της συνέχειας. Οι Γιαννιώτας και Σελίμοβιτς θα απουσιάσουν από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ΕΝΠ, αφού συμπλήρωσαν το όριο των κιτρίνων καρτών. Ειδικότερα, ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός είχε πολλά νεύρα στο ένα ημίχρονο που αγωνίστηκε, αφού βρέθηκε και στο επίκεντρο για ένα δυνατό φάουλ στον Αβραάμ. Ο εκρηκτικός εξτρέμ έχασε και μια ευκαιρία, από αυτές που δεν χάνονται στο 15’, κάτι που ασφαλώς επηρέασε και τη ψυχολογία του.

Συμπερασματικά, ήταν ένα πισωγύρισμα για τον Απόλλωνα η ήττα από την συμπολίτισσα, όμως αυτή μπορεί να αποβεί σε καλό για τον Σωφρόνη Αυγουστή και τους ποδοσφαιριστές του στο τέλος της σεζόν. Το ζητούμενο είναι να αποφευχθούν παρόμοια λάθη σαν και αυτά στο χθεσινό (02/02) παιχνίδι, καθώς αυτά δεν θα συγχωρούνται από εδώ και πέρα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό