Ο παίκτης που «ενεργοποιείται» στο κέντρο με την αποχώρηση Σόουζα

Την πόρτα του ΑΠΟΕΛ χτύπησε ομάδα της Κίνας για την απόκτηση του Λούκας Σόουζα, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους γαλαζοκίτρινους μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Όπως όλα δείχνουν η ομάδα της Κίνας είναι διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, ώστε να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο μέσο.
 
Ο 29χρονος άσος κατηφόρισε στο νησί μας τη σεζόν 2016-2017 για λογαριασμό της ΑΕΛ, ωστόσο έμεινε κάτοικος Λεμεσού για ένα χρόνο και ακολούθως μετακόμισε στον Αρχάγγελο.
 
 
Έκτοτε, ο Σόουζα αποτελεί σημαντικό γρανάζι για τη μεσαία γραμμή των πρωταθλητών και η αντικατάσταση του μόνο εύκολη δεν είναι, αφού αν είναι κάτι που χαρακτηρίζει τον Βραζιλιάνο άσο, είναι το πάθος που αγωνίζεται με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα. 

Αυτή τη στιγμή στο υφιστάμενο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, υπάρχουν οι επιλογές των Ούρος Μάτιτς, Άλεφ και Μάικ Γένσεν, οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν, ως ανασταλτικοί αλλά και ως επιτελικοί μέσοι.

H ενδεχόμενη αποχώρηση του Λούκας Σόουζα από τον Αρχάγγελο, αναμένεται να ενεργοποιήσει τον Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς σε ρόλο μέσου, αφού είναι μια θέση που γνωρίζει αρκετά καλά ο 28χρονος μπακ.

Με τον ερχομό του στον ΑΠΟΕΛ, ο Μιχαΐλοβιτς εγκαταστάθηκε στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής των γαλαζοκιτρίνων, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο ως μέσος, όσο και ως δεξιός φουλ μπακ.  

Αν συμβεί κάτι τέτοιο που είναι αρκετά πιθανό, εφόσον αποχωρήσει για την Κίνα ο Σόουζα, τη σκυτάλη στη δεξιά οπισθοφυλακή του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να πάρει ο Πραξιτέλης Βούρος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών