Το πλάνο του Τιμούρ για το διπλό... εκτόξευσης κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Θα ταξιδέψει στη Λευκωσία η πρωτοπόρος Ανόρθωση για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ, στον εξ αναβολής αγώνας της 5ης αγωνιστικής, με απώτερο σκοπό τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα της Αμμοχώστου, βρίσκεται στην πρώτη θέση με 39 βαθμούς και σε περίπτωση που πάρει τη νίκη, κόντρα στους γαλαζοκιτρίνους, αυξάνει τη διαφορά από τον 3ο ΑΠΟΕΛ στους οκτώ βαθμούς, ενώ από τη 2η Ομόνοια στους τέσσερις.

Είναι γεγονός πως η Ανόρθωση έβγαλε δυσκολία στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στην τετράδα, ωστόσο με νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ αποκτά περαιτέρω ψυχολογία για την πορεία, που διανύει, προς τον τίτλο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η καυτή σφυρίχτρα στο ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση
 
Ο Τιμούρ Κετσπάγια, θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Εγγλέζου και Μαργκάσα, ενώ οι Ανανίτζε και Χριστοφή δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Για την περίπτωση του Οκριασβίλι ο Γεωργιανός τεχνικός θα περιμένει μέχρι την ύστατη για να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα.

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λόρια. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Γκαλίτσιος και στο αριστερό ο Σελίν, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Σίλντενφελντ και Βργκοτς.

Στον χώρο του κέντρου θα είναι οι Αρτυματάς και Ντουασβίλι, με τον Ράγιος να κινείται μπροστά από τους δύο. Στα φτερά της επίθεσης, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι οι Καλτσάς και Μανθάτης. Την αιχμή του δόρατος θα αποτελέσει ο Νίκα Κατσαράβα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι διακαείς πόθοι που έμειναν... πόθοι

Αξίζει να σημειωθεί πως το σενάριο να αγωνιστεί ο Καλτσάς στην κορυφή της επίθεσης και να μείνει ο Γεωργιανός φορ στον πάγκο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, αφού ο Τιμούρ Κετσπάγια δοκίμασε τον Καλτσά στην κορυφή στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Αν o 29χρονος πλάγιος φορ, βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης, τότε τη θέση του στα φτερά της επίθεσης θα πάρει ο Ράγιος και στο αρχικό σχήμα θα βρεθεί ο Βασιλακάκης σε ρόλο δεκαριού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παρέμβαση Τριανταφυλλίδη για το λάθος με τον κανονισμό στα εξ' αναβολής

Δειτε Επισης

Πάτησε μπανανόφλουδα ο ΑΠΟΕΛ, «Χ» το ντέρμπι στην Πάφο-Με την ψυχή στο στόμα νίκησε ο Απόλλωνας
Μπηχτές Σίλας για πληρωμές στην Κύπρο-«Ήθελαν να μας βάλουν πρόστιμο και μας χρωστούσαν δύο μισθούς»
Ανακατεύει την τράπουλα ο Ντομίνγκες-Ψάχνει για το τρίποντο αλλά σκέφτεται και το παιχνίδι με την Σάμροκ
Έρχεται με τέσσερις μήνες καθυστέρηση στην Κύπρο ο Καμορανέζι
Θέμα ωρών το deal της ΚΟΠ με Σωφρόνη-Ανακοινώνεται και σηκώνει μανίκια
Στην Περιστερώνα για το διπλό ο ΑΠΟΕΛ-Μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Πάφου και Άρη
Πάτησε Κύπρο ο Γιόβετιτς-Τελειώνει η μεταγραφή του στην Ομόνοια
Σήκωσαν το Super Cup οι Απόλλων Ladies-Κέρδισαν με τεσσάρα τη Λευκοθέα Λατσιών
Ισοπαλία στο Εθνικός Ανόρθωση, μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι
Αλλαγή διαιτητή στο Δασάκι, λόγω τραυματισμού