Η σύγχρονη ελπίδα της ΑΕΛ για καλύτερες μέρες

Τα όσα έχει ζήσει στον ενάμισι χρόνο στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, θα μπορούσε να τα γράψει και σε βιβλίο, το οποίο θα μπορούσε να γινόταν και best seller. Και αυτό θα είναι, μάλλον, ενδεικτικό των καταστάσεων που βιώνει. Αυτές που του πρόσφεραν χαρά και αυτές που του προσφέρουν λύπη.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ντούσαν Κέρκεζ κάνει ένα μικρό… θαύμα με αυτά που πετυχαίνει στον ηλεκτρικό πάγκο της ομάδας. Εκεί που λες πως η ΑΕΛ μένει στου δρόμου τα μισά, έρχεται κάτι και αλλάζει τη διάθεση και την ψυχοσύνθεση όλων στο οικοδόμημα της ομάδας.

Πρόσφατο και απτό παράδειγμα ήταν το διάστημα της περασμένης Παρασκευής με Κυριακή. Την τελευταία μέρα των μεταγραφών, η ΑΕΛ έχασε τον Χρίστο Γουίλερ, ο οποίος μεταγράφηκε στον ΑΠΟΕΛ. Ο Κέρκεζ δεν πτοήθηκε από αυτήν την εξέλιξη και δύο μέρες αργότερα, εμφάνισε μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε κόντρα στον Απόλλωνα και πήρε μια πανάξια νίκη.

Η περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν ο πρώτος τίτλος στην επαγγελματική του καριέρα, αλλά ήταν και αυτός που έφερε τις δυσκολίες, ενόψει της φετινής. Η δήλωση του Ανδρέα Σοφοκλέους πως έχει μείνει μόνος στον οικονομικό τομέα, αλλά και η μη κατάλληλη στελέχωση του ρόστερ στις μεταγραφές, δυσχέραιναν το έργο του Βόσνιου. Ο ίδιος, όμως, έμαθε στα δύσκολα και ακολουθεί τον δικό του δρόμο, χωρίς παρεμβάσεις.

Ξέρει, όσο λίγοι, το dna και την ιδιοσυγκρασία του μέσου ΑΕΛίστα. Άλλωστε έχει γαλουχηθεί μέσα στην οικογένεια της ομάδας και δεν είναι μυστικό πως αποτελεί και οπαδός της. Ως εκ τούτου, νοιάζεται από πρώτο χέρι για την πορεία της ΑΕΛ και θέλει να την δει να μεγαλώνει, μέρα με τη μέρα, υπό τις οδηγίες του.

Κόντρα στις αντιξοότητες που του παρουσιάζονται, ο προπονητής της ΑΕΛ απολαμβάνει την κάθε πρόκληση που έρχεται στο διάβα του. Για την ώρα, δαμάζει τα κύματα με μαεστρία και απολαμβάνει την αναγνώριση, ως ένας από τους καλύτερους προπονητές στο κυπριακό ποδόσφαιρο.
 
Το που θα τον βγάλει το τέλος της σεζόν, λίγη σημασία έχει αυτή τη στιγμή. Ο Ντούσαν Κέρκεζ είναι η προσωποποίηση των ονείρων των οπαδών της ομάδας και η ελπίδα τους για καλύτερες μέρες στο άμεσο μέλλον.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής
«Δυστυχώς η εσωστρέφεια είναι σε τέτοιο βαθμό, που δεν επέτρεψε να κάνουμε αυτά που θέλαμε»
Η αντίδραση του Απόλλωνα μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και το μέλλον του Ματσίν
Νικόλας Χριστοφίδης: O 15χρονος με τη μεγαλύτερη «ακρίβεια πάσας» Ανώτατης Κ15 (Vid & Stats)