Η σύγχρονη ελπίδα της ΑΕΛ για καλύτερες μέρες
07:00 - 07 Φεβρουαρίου 2020

Σε κάθε περίπτωση, ο Ντούσαν Κέρκεζ κάνει ένα μικρό… θαύμα με αυτά που πετυχαίνει στον ηλεκτρικό πάγκο της ομάδας. Εκεί που λες πως η ΑΕΛ μένει στου δρόμου τα μισά, έρχεται κάτι και αλλάζει τη διάθεση και την ψυχοσύνθεση όλων στο οικοδόμημα της ομάδας.
Πρόσφατο και απτό παράδειγμα ήταν το διάστημα της περασμένης Παρασκευής με Κυριακή. Την τελευταία μέρα των μεταγραφών, η ΑΕΛ έχασε τον Χρίστο Γουίλερ, ο οποίος μεταγράφηκε στον ΑΠΟΕΛ. Ο Κέρκεζ δεν πτοήθηκε από αυτήν την εξέλιξη και δύο μέρες αργότερα, εμφάνισε μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε κόντρα στον Απόλλωνα και πήρε μια πανάξια νίκη.
Η περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν ο πρώτος τίτλος στην επαγγελματική του καριέρα, αλλά ήταν και αυτός που έφερε τις δυσκολίες, ενόψει της φετινής. Η δήλωση του Ανδρέα Σοφοκλέους πως έχει μείνει μόνος στον οικονομικό τομέα, αλλά και η μη κατάλληλη στελέχωση του ρόστερ στις μεταγραφές, δυσχέραιναν το έργο του Βόσνιου. Ο ίδιος, όμως, έμαθε στα δύσκολα και ακολουθεί τον δικό του δρόμο, χωρίς παρεμβάσεις.
Ξέρει, όσο λίγοι, το dna και την ιδιοσυγκρασία του μέσου ΑΕΛίστα. Άλλωστε έχει γαλουχηθεί μέσα στην οικογένεια της ομάδας και δεν είναι μυστικό πως αποτελεί και οπαδός της. Ως εκ τούτου, νοιάζεται από πρώτο χέρι για την πορεία της ΑΕΛ και θέλει να την δει να μεγαλώνει, μέρα με τη μέρα, υπό τις οδηγίες του.
Κόντρα στις αντιξοότητες που του παρουσιάζονται, ο προπονητής της ΑΕΛ απολαμβάνει την κάθε πρόκληση που έρχεται στο διάβα του. Για την ώρα, δαμάζει τα κύματα με μαεστρία και απολαμβάνει την αναγνώριση, ως ένας από τους καλύτερους προπονητές στο κυπριακό ποδόσφαιρο.