Αποθέωσε Γουήλερ ο Γερμανός-«Για να πάει στον ΑΠΟΕΛ δεν είναι τυχαίο»

Στη μεταγραφή του Χρίστου Γουήλερ από την ΑΕΛ στον ΑΠΟΕΛ, αναφέρθηκε ο Χρίστος Γερμανός, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0.
 
Ο Κύπριος προπονητής μίλησε για την ανέλιξη του αριστεροπόδαρου μπακ, καθώς τον γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στην Καρμιώτισσα. 
 
«Χάρηκα πάρα πολύ για τον Χρήστο. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή με απίστευτες φυσικές δυνάμεις. Είχα την τύχη να τον έχω στην Καρμιώτισσα και τον παρακολουθούσα. Παρουσίασε τεράστια πρόοδο, τον βοηθήσαμε με τα συνεχόμενα παιχνίδια που είχε. Έκανε τα λάθη του, δουλέψαμε επιπλέον στις προπονήσεις και βελτιώθηκε απίστευτα», ανέφερε αρχικά για την κοινή τους παρουσία στην Καρμιώτισσα.

«Δεν ήταν τυχαίο ότι ήταν βασικός στην ΑΕΛ και πήρε τη μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ. Δεν πήγε για να πάει αλλά για να παίξει. Μπορεί να επιτεθεί και να αμυνθεί με απίστευτη ταχύτητα, το προσόν του είναι η ταχύτητα και η δύναμη, μπορεί να καλύψει χώρους. Υστερούσε επιθετικά, ένας μοντέρνος μπακ χρειάζεται καλή σέντρα, καλή τελική πάσα. Το δουλέψαμε αρκετά και είδα ότι βελτιώθηκε σε σέντρες, μεταβιβάσεις και τακτικές τοποθετήσεις. Το ποδόσφαιρο είναι το τι δείχνεις στο γήπεδο και για να τον χρησιμοποιεί ο Κέρκεζ και να πάει στον ΑΠΟΕΛ δεν είναι τυχαίο. Είναι πανέτοιμος. Ξεκίνησε από τον Απόλλωνα, έχει τη νοοτροπία της μεγάλης ομάδας. Στην ΑΕΛ δεν διεκδικούσε το πρωτάθλημα όμως ο κόσμος είναι απαιτητικός, υπήρχε πίεση και ανταποκρίθηκε. Είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί στον ΑΠΟΕΛ», κατέληξε για την ανέλιξη του Κύπριου διεθνή και το αν υπάρχει πίεση στον σύλλογο της Λευκωσίας.

Δειτε Επισης

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος