Μίλησε για συναισθηματισμό και εξάδα ο Κέρκεζ

Το επερχόμενο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής απέναντι στην Πάφο FC, σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, στη διάσκεψη Τύπου που παραχώρησε. 
 
Ο Βόσνιος τεχνικός, τόνισε ότι η νίκη επί του Απόλλωνα βοήθησε αρκετά στην προετοιμασία της ομάδας, αλλά και πως οι ποδοσφαιριστές του την ξέχασαν ήδη και έχουν επικεντρωθεί στον αγώνα της Κυριακής (9/2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η καθοριστική απόφαση Σοφοκλέους για το συμβόλαιο του Νταβόρ

«Ετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι με την Πάφο σε πολύ καλό περιβάλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά και τη νοοτροπία των παικτών κατά την προετοιμασία, η νίκη με τον Απόλλωνα βοήθησε πολύ. Ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που άλλαξε πολύ τρόπο παιχνιδιού με τον νέο προπονητή. Ξέρουμε ότι πρέπει να δώσουμε το 100% για να επιστρέψουμε με τη νίκη. Δεν θα έχουμε τον Αγκάνοβιτς και τον Χάρη Κυριάκου λόγω καρτών, ενώ ο Γκοντάλ δεν είναι έτοιμος ακόμα για να είναι στην αποστολή. Όλοι οι άλλοι είναι έτοιμοι».

Για τα αποδυτήρια είπε «Το ντέρμπι είναι πολύ διαφορετικό από τα άλλα παιχνίδια, υπάρχει πολλής συναισθηματισμός. Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου, δουλεύουν πολύ σοβαρά και ξέχασαν ήδη το ντέρμπι».

Για την εξάδα: «Μένουν τέσσερα παιχνίδι. Πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πριν την ΑΕΚ είπα ότι εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με την Πάφο, να μη σκεφτόμαστε τίποτα άλλο».

Δειτε Επισης

Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου