Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κούμας: Πριν από τα πλέι οφ η κάθοδος των ξένων διαιτητών

  07/02/2020 19:58
Κούμας: Πριν από τα πλέι οφ η κάθοδος των ξένων διαιτητών

Κούμας: Πριν από τα πλέι οφ η κάθοδος των ξένων διαιτητών

  07/02/2020 19:58
Ολοκληρώθηκε η Άτυπη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ στο ξενοδοχείο The Landmark στη Λευκωσία, όπου έδωσαν το παρών τους αρκετοί πρόεδροι και παράγοντες των σωματείων.
 
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΟΠ ανέφερε ότι η Έκτακτη έγινε με μοναδικό σκοπό τη συζήτηση διαφόρων θεμάτων, όχι μόνο της διαιτησίας. «Αποφασίσαμε», είπε ο κ. Κούμας, «τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε για την ομαλοποίηση του κυπριακού ποδοσφαίρου για να το φέρουμε εκεί που του αξίζει, στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ». Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, παραδέχτηκε ότι η συζήτηση ήταν έντονη, ενώ υπήρξαν και αντιπαραθέσεις.
 
«Είμαστε έτοιμοι, να δεχτούμε και εισηγήσεις, ακόμη και από αυτούς που μας κατηγορούν», ενώ υπέδειξε, «πως όσο είμαι πρόεδρος της ΚΟΠ, δεν θα επιτρέψω σε κανένα, σεβόμενο στο θεσμό του προέδρου να γίνει η ΚΟΠ, αρένα μικροπολιτικών διαφορών».
 
Σε μια άλλη εξέλιξη ο πρόεδρος της ΚΟΠ, εξήγγειλε την άμεση κάθοδο ξένων διαιτητών από την επόμενη αγωνιστική.
 
Όπως είπε ο κ. Κούμας, η ΚΟΠ, βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με ξένες ομοσπονδίες και η κάθοδος των ξένων διαιτητών θα γίνει πριν από την έναρξη των πλει οφ.
 
 
Δείτε τις δηλώσεις του Προέδρου της ΚΟΠ: 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας