Μόνο οι φανέλες θυμίζουν πλέον ΑΠΟΕΛ...

Οι δραματικές εμφανίσεις του ΑΠΟΕΛ το τελευταίο διάστημα, φαίνεται να μην έχουν τελειωμό. Ακόμη μια σταγόνα έσταξε στο ποτήρι της υπομονής των γαλαζοκιτρίνων, αφού μετά την άγονη ισοπαλία με την Ανόρθωση, ήρθε σε τρεις ημέρες η ήττα από την ΑΕΚ, για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA. 

Οι περσινοί πρωταθλητές, μπορεί να ταξίδεψαν στην Αρένα με μοναδικό στόχο το τρίποντο, που θα έφερνε εκ νέου την ηρεμία στην ομάδα, αλλά τίποτα τελικά δεν άλλαξε από την προηγούμενη εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ. 

Ο Κόρε Ίγκεμπριγκτσεν, αν και παρέταξε την ομάδα του με επτά αλλαγές και είχε στη διάθεσή του τους Τάμαρι (ο οποίος αποχώρησε τραυματίας) και Γουίλερ, τίποτα δεν ήταν ικανό να ξυπνήσει τον ανταγωνιστικό ΑΠΟΕΛ, που όλοι γνώριζαν μέχρι πρόσφατα. 

Για ακόμη ένα ντέρμπι, οι γαλαζοκίτρινοι δεν κατάφεραν να ματώσουν τα αντίπαλα δίχτυα αλλά κυρίως να δημιουργήσουν οργανωμένες επιθετικές προσπάθειες, αφού η ασυνεννοησία και τα νεύρα, ήταν μερικά χαρακτηριστικά που κυριαρχούσαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λευκωσίας. 

Μια στον στόχο τελική, στο σύνολο των ένδεκα προσπαθειών για ένα ολόκληρο αγώνα, λέει πολλά. 

Ο Νορβηγός προπονητής, επιχείρησε στην επανάληψη της αναμέτρησης, με την είσοδο των Μερκή και Χαλένιους, να δώσει βοήθειες στην ομάδα και να την κάνει πιο απειλητική στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά μάταιη φάνηκε και αυτή η προσπάθεια. 

Όλα στραβά και ανάποδα και ακόμη μια ήττα έρχεται να καταγραφεί στη φετινή σεζόν των γαλαζοκιτρίνων, που όπως διαφαίνεται θα είναι... μαρτυρική. 

Ο ΑΠΟΕΛ παραμένει στους 35 βαθμούς και στην 3η θέση έχοντας απόσταση πέντε βαθμών από την κορυφή και με ενδεχόμενη νίκη της Ομόνοιας, η απόσταση θα αυξηθεί στους έξι βαθμούς. Την ίδια ώρα επίσης, με ενδεχόμενη νίκη του ο Απόλλωνας, σκαρφαλώνει και αυτός στο τρίτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας με 35 βαθμούς, έχοντας ακόμη αγώνα λιγότερο που εκκρεμεί με την Πάφος FC. 

Η μπάλα βρίσκεται πλέον στα πόδια των ποδοσφαιριστών των γαλαζοκιτρίνων, οι οποίοι καλούνται να ξυπνήσουν και αντιδράσουν όσο πιο άμεσα γίνεται, προτού απομακρυνθούν περισσότερο από τους στόχους τους και τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Μπορεί οι πολυπρωταθλητές Κύπρου, να βρίσκονται ανάμεσα στις 32 καλύτερες ομάδες του Γιουρόπα Λιγκ και να έχουν ραντεβού με την ιστορία τους σε λίγες ημέρες με τη Βασιλεία, αλλά τίποτα δεν μπορεί να παραγνωρίζεται ωστόσο και στις εγχώριες διοργανώσεις.  

Άλλωστε τα συνεχόμενα παιχνίδια, όπως επεσήμανε και ο Κόρε Ίγκενμπριγκτσεν, μπορεί να είναι μια δικαιολογία, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ΑΠΟΕΛ, και καλείται να αποδείξει και αυτή τη χρονιά ότι έχει το μέταλλο του πρωταθλητή, όπως το διατηρούσε για τα τελευταία επτά διαδοχικά χρόνια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ